Sohbet Odaları

IFGT Mobil Huawei Pura 80 Ultra Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Huawei kategorisinde r4dx™ tarafından oluşturulan Huawei Pura 80 Ultra Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Huawei
Konu Başlığı Huawei Pura 80 Ultra Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
Konbuyu başlatan r4dx™
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan r4dx™

r4dx™

IFGT Developer
l 💙 IFGENTR
IFGT Puan
33
Huawei Pura 80 Ultra, güçlü kamerası, 5700 mAh bataryası, 100W hızlı şarjı ve HarmonyOS Next işletim sistemiyle Türkiye’de satışta.

Huawei Pura 80 Ultra Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Huawei, kısa süre önce tanıttığı Pura 80 Pro’nun ardından serinin en güçlü modeli olan Pura 80 Ultra’yı da Türkiye’de satışa sundu. Kamera performansıyla DxOMark listesinde zirveye yerleşen cihaz, güçlü donanımı, gelişmiş şarj teknolojisi ve yeni nesil HarmonyOS Next işletim sistemiyle dikkat çekiyor.

Huawei, amiral gemisi segmentinde rekabeti artıracak yeni modeli Pura 80 Ultra ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Kısa süre önce tanıtılan ve özellikle kamera yetenekleriyle öne çıkan cihaz, raflardaki yerini 98.999 TL fiyat etiketiyle aldı.

DxOMark Zirvesine Yerleşen Kamera​

Huawei Pura 80 Ultra’nın en güçlü tarafı, kamera donanımı olarak öne çıkıyor. Cihaz, mobil fotoğrafçılıkta yeni bir seviye sunmayı hedefleyen çoklu sensör yapısıyla dikkat çekiyor.

• 50 MP çözünürlüklü, 1 inçlik RYYB OIS ana kamera sensörü
  • 40 MP ultra geniş açılı lens
  • Çift ayna teknolojisiyle 3.7x optik yakınlaştırma yapabilen 50 MP telefoto sensör
  • 9.4x optik yakınlaştırma imkânı sunan 12.5 MP periskop kamera
Bu gelişmiş kamera sistemi sayesinde Pura 80 Ultra, kısa süre içinde DxOMark platformunda zirveye yerleşmeyi başardı.

Geniş Ekran ve Güçlü Donanım​

Yeni amiral gemisi, 6.8 inç büyüklüğünde dört kenarı kavisli OLED ekran ile geliyor. Ekran, geniş renk gamı ve yüksek çözünürlük desteğiyle üst düzey görsel bir deneyim sunuyor.

Huawei, cihazda kendi geliştirdiği ancak detayları açıklanmayan bir özel işlemci kullanıyor. Bunun yanı sıra 16 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesi ile performans tarafında oldukça iddialı bir yapı sunuyor.

Uzun Pil Ömrü ve Hızlı Şarj Teknolojisi​

Pura 80 Ultra, 5700 mAh kapasiteli batarya ile günlük kullanımı rahatlıkla karşılayacak güç sağlıyor. Cihaz ayrıca hızlı şarj teknolojileriyle de öne çıkıyor:

• 100W kablolu hızlı şarj
  • 80W kablosuz şarj desteği
Bu sayede kullanıcılar kısa sürede bataryayı doldurarak uzun süreli kullanım elde edebiliyor.

HarmonyOS Next ile Geliyor​

Huawei’nin yeni amiral gemisi, şirketin geliştirdiği HarmonyOS Next işletim sistemi ile kutudan çıkıyor. Bu yeni nesil sistem, cihazın donanım ve yazılım optimizasyonunu üst seviyeye çıkararak daha akıcı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Huawei Pura 80 Ultra Türkiye’de ne kadar?​

Cihaz, 98.999 TL fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Huawei Pura 80 Ultra’nın kamera özellikleri neler?​

50 MP’lik 1 inç RYYB OIS ana sensör, 40 MP ultra geniş açılı lens, 3.7x optik yakınlaştırma yapabilen 50 MP telefoto kamera ve 9.4x optik yakınlaştırma sağlayan 12.5 MP periskop kamera bulunuyor.

Telefonun batarya kapasitesi ne kadar?​

Huawei Pura 80 Ultra, 5700 mAh kapasiteli batarya ile geliyor.

Hangi şarj teknolojilerini destekliyor?​

100W kablolu hızlı şarj ve 80W kablosuz hızlı şarj desteği bulunuyor.

İşletim sistemi ne?​

Cihaz, Huawei’nin yeni nesil HarmonyOS Next işletim sistemiyle çalışıyor.