• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Hülya Avşar: İbrahim Bey bomba gibi

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 64

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Hülya Avşar: İbrahim Bey bomba gibi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hülya Avşar: İbrahim Bey bomba gibi
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Hülya Avşar, kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses’i önceki gün hastanede ziyaret etti.
Haberin Devamı“Ameliyat sonrası İbrahim Bey beni görüntülü aradı. Bomba gibiydi” diyen Avşar, esprili konuştu:

“Artık bu dönemden sonra kesin evlenir, ondan başka bir şey beklenmez!”

Avşar, sanatçının oğlu Ahmet Tatlıses’le barışması hakkında “Aile içinde küslük olmaması lazım” diye konuştu. Ahmet Tatlıses de konuyla ilgili “Çok şükür, bugün yarın çıkarız hastaneden de inşallah” dedi.
Sibel Can da İbrahim Tatlıses’i ziyaret etti. Sanatçı çıkışta “Çok şükür iyi. Espri de yaptı bize, çok güldüm” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İbrahim Tatlıses#Hülya Avşar#Ahmet Tatlıses

6694bac0801e9b6aab2c46e5.jpg

Hülya Avşar, kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses’i önceki gün hastanede ziyaret etti.
Haberin Devamı“Ameliyat sonrası İbrahim Bey beni görüntülü aradı. Bomba gibiydi” diyen Avşar, esprili konuştu:

Avşar, sanatçının oğlu Ahmet Tatlıses’le barışması hakkında “Aile içinde küslük olmaması lazım” diye konuştu. Ahmet Tatlıses de konuyla ilgili “Çok şükür, bugün yarın çıkarız hastaneden de inşallah” dedi.
Sibel Can da İbrahim Tatlıses’i ziyaret etti. Sanatçı çıkışta “Çok şükür iyi. Espri de yaptı bize, çok güldüm” dedi.

5ab25bac7af5072354118519.jpg

6694baed801e9b6aab2c46e8.jpg

Geri
Üst Alt