Icardi'nin sevgilisi China Suarez'den eleştirilere tepki: 'Menajeri değilim!'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Icardi'nin sevgilisi China Suarez'den eleştirilere tepki: 'Menajeri değilim!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Icardi'nin sevgilisi China Suarez'den eleştirilere tepki: 'Menajeri değilim!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2025 07:00Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin sevgilisi China Suarez eleştirilere tepki gösterdi.
Haberin DevamıMauro İcardi’nin sevgilisi China Suarez, Arjantinli golcünün River Plate’e transfer olmasına yönelik tavsiyede bulunduğuna dair çıkan iddiaları yalanladı.Suarez, “İcardi’nin kariyerine karışmıyorum! Menajeri değilim ve olmak da istemiyorum! Türkiye’de mutluyum. Lütfen asıl önemli olandan dikkati başka yöne çekmeye çalışmayın” diye konuştu.China Suarez Arjantin’de katıldığı bir programda, sevgilisi ülkeye dönerse oynayacağı tek kulübün River Plate olacağını söylemişti.Gözden KaçmasınSüper Lig'in eski golcüsü için 200 milyon sterlin istediler!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Mauro Icardi#Gazetehaberleri

694c55d4bb0e2c9fc0eec4fa.jpg

Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2025 07:00Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin sevgilisi China Suarez eleştirilere tepki gösterdi.
Haberin DevamıMauro İcardi’nin sevgilisi China Suarez, Arjantinli golcünün River Plate’e transfer olmasına yönelik tavsiyede bulunduğuna dair çıkan iddiaları yalanladı.Suarez, “İcardi’nin kariyerine karışmıyorum! Menajeri değilim ve olmak da istemiyorum! Türkiye’de mutluyum. Lütfen asıl önemli olandan dikkati başka yöne çekmeye çalışmayın” diye konuştu.China Suarez Arjantin’de katıldığı bir programda, sevgilisi ülkeye dönerse oynayacağı tek kulübün River Plate olacağını söylemişti.Gözden KaçmasınSüper Lig'in eski golcüsü için 200 milyon sterlin istediler!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Mauro Icardi#Gazetehaberleri

694bdf602425fd04cb2e0c6e.jpg