IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yönetim Departman Paylaşım kategorisinde Kursad tarafından oluşturulan IFGENTR VE HAYLAZNET YILBAŞI ÇEKİLİŞİ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 75 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yönetim Departman Paylaşım
Konu Başlığı IFGENTR VE HAYLAZNET YILBAŞI ÇEKİLİŞİ!
Konbuyu başlatan Kursad
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Prosabox

Kursad

𐰤𐰀 𐰢𐰆𐱃𐰞𐰆 𐱅𐰇𐰼𐰜𐰇𐰢 𐰓𐰃𐰘𐰀𐰤𐰀
IFGT Ceo
IFGT Puan
3
Esselam,

2025 yılı sonlarına yaklaşırken siz değerli...
IRCForumlariGENTR Değerli müdavim ekibi ve iş birliği ortaklığı olan HayLazNET - SOSYAL SOHBET PLATFORMU kullanıcılarına 2026 yılı YILBAŞI gecesi çekiliş usülunce ÜST Yönetim ekibi olarak naçizane uzun yıllar akıllarda kalacak maddi-manevi değerleri gözetmeksizin;
1
(Birinci) - olan üyemiz için 1 ÇEYREK Altın olmakla birlikte.
2
(İkinci) ve 3(üçüncü ) - olan üyemiz için kullandığı telefon markasına - özel logolu baskı - ile telefon kılıfı.
4(dördüncü) ile 10(onuncu) ile sınırlandırılmış - özel logo baskı - şeklinde KUPA
(kahve-çay) bardak hediye çekilişi AN İTİBARİYE konu altına POST şeklinde;

*
- KATILIM SAĞLADIM! , KATILIYORUM! ve KATILDIM! - yazarak katılabilirsiniz..
*
- KATILIM KURALLARI -
1) Her kullanıcı 1 kez katılım hakkına sahiptir!.
2) Kullanıcı birden fazla nick
(clone) bağlantı kontrollerinden geçemez ise hediye bir sonraki kullanıcıya devredilecektir.
3) ÇEKİLİŞ 1 OCAK gecesi şeffaf bir çekiliş sitesi üzerinden yapılacak ekran görüntüleri ile kazanan kullanıcılarımız ile iletişim detayları alınıp 1 ile 3 iş günü içerisinde gönderilecektir.
4) KESİNLİKLE! eş-dost-arkadaş torpili gözetilmeyecektir!
5) Üye - moderasyon - yönetici ve Administrator ekibi fark etmeyecektir! Her kesimden kullanıcı katılabilecektir!
6) KATILIM SAĞLAYAN KULLANICI ; EN az 100 post(konu/mesaj) içeriği olması gerekmektedir.
7) HayLaz.NET - SOSYAL SOHBET PLATFORM'una nick kayıtı olması gerekmektedir.
8) 2 OCAK günü konu
IRCForumlariGENTR yönetimi ekibi tarafından konu post halinde şeffaf şekillerde paylaşım sağlanacaktır.

- KONU ALTINA POST HALİNE HEDİYELERİNİZİ GÖRSEL ŞEKİLLERDE PAYLAŞIRSANIZ BİZLERİ MUTLU EDERSİNİZ! :)

* Naçizane bu anısal çekilişimize göstermiş olduğunuz ilgileden dolayı şimdiden teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı bir yıl olması dileriz.
HayLaz.NET - Üst yönetimi adına..

@Kursad - Muhammed Kürşad

Nvn

IFGT Admin
IFGT Destek Ekibi
IFGT Puan
108
Bu güzel düşünceleri için öncelikle Haylaz.Net üst yönetim ekibine Teşekkürlerimi iletiyorum.
Katılan üyelerimize de başarılar diliyorum. ((:)

Prosabox

IFGT Ar-Ge
IFGT Destek Ekibi
IFGT Puan
33
KATILDIM ! bana çıkmalı 12 kıza NAFAKA ödüyorum para lazım :D