- IFGT Puan
- 3

Esselam,
2025 yılı sonlarına yaklaşırken siz değerli, IFGENTR değerli müdavim ekibi ve iş birliği ortaklığı olan HaylazNET - (Sosyal Sohbet Platformu) kullanıcılarına 2026 yılı YılBaşı Gecesi çekiliş usulünce '' Üst Yönetim Ekibi '' olarak naçizane uzun yıllar akıllarda kalacak maddi-manevi değerleri gözetmeksizin;
1.(Birinci) olan üyemiz için Çeyrek Altın olmakla birlikte.
2.(İkinci) ve 3.(Üçüncü) olan üyemiz için kullandığı telefon markasına - '' Özel logo baskı '' ile telefon kılıfı.
4.(Dördüncü) ile 10.(Onuncu) ile sınırlandırılmış '' Özel logo baskı '' şeklinde Kupa(kahve-çay) bardak hediye çekilişi an itibariye konu altına post şeklinde;
* Katılım Sağladım, * Katılıyorum ve * Katıldım yazarak katilebilirsiniz.
= Katılım Şartları =
1. Her kullanıcı 1 kez katılım hakkına sahiptir.
2. Kullanıcı birden fazla nick(clone) bağlantı kontrollerinden geçemez ise hediye bir sonraki kullanıcıya devredilecektir.
3. Çekiliş 1 Ocak gecesi şeffaf bir çekiliş sitesi üzerinden yapılacak ekran görüntüleri ile kazanan kullanıcılarımız ile iletişim detayları alıp 1 ile 3 iş günü içerisinde gönderilecektir.
4. Kesinlikle eş, dost, arkadaş torpili gözetilmeyecektir.
5. Üye, moderasyon, yönetici, admin ekibi fark etmeyecektir. Her kesimden kullanıcı katılabilecektir.
6. Katılım sağlayan kullanıcı, IFGENTR üzerinden en az 100 post(konu/mesaj) içeriği olması gerekmektedir.
7. Katılım sağlayan kullanıcı, IFGENTR üzerinde kayıtlı nicki ile HaylazNET sohbet sunucusunda nicki kayıtlı olması gerekiyor. (Farklı nick olma durumunda bildiriniz, IP kontrolu yapılacaktır.)
8. 2 Ocak günü konu IFGENTR yönetimi ekibi tarafından konu post halinde şeffaf şekillerde paylaşım sağlanacaktır.
* Konu altına post halinde hediyelerinizi görsel şekillerde paylaşırsanız bizleri mutlu edersiniz.
Naçizane bu anısal çekilişimize göstermiş olduğunuz ilgileden dolayı şimdiden teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı bir yıl olması dileriz.
HaylazNET Üst Yönetim adına
@Kursad - Muhammed Kürşad