• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İsrail'in Gazze soykırımı devam ediyor: Sabah saatlerinden bu yana 20 Filistinli öldürüldü

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan İsrail'in Gazze soykırımı devam ediyor: Sabah saatlerinden bu yana 20 Filistinli öldürüldü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı İsrail'in Gazze soykırımı devam ediyor: Sabah saatlerinden bu yana 20 Filistinli öldürüldü
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2025 14:16Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine sabah saatlerinden bu yana saldırılar düzenleyen İsrail ordusu, 20 Filistinliyi katletti.
Haberin DevamıGazze'ye ablukasını sıkılaştırıp yardım girişini kısıtlayarak insani felakete yol açan İsrail'in hedefinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırları, yardım almak isteyen siviller ve yerleşim birimleri vardı.Sağlık alanındaki kaynaklardan ve görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, İsrail ordusu Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'un batısında yer alan el-Mevasi bölgesinde yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bir çadırı bombaladı.İsrail saldırısında 4 kişilik bir aile tamamen yok oldu, toplamda 5 kişi hayatını kaybetti. Mevasi bölgesinde bir diğer çadırın daha İsrail ordusunca hedef alınması sonucu biri çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi.İsrail ordusunun Gazze'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah kentinin güney doğu bölgelerini hedef alan yoğun saldırılarında 2 Filistinli hayatını kaybetti.Haberin DevamıBM'DEN İSRAİL'E KINAMABM Genel Sekreteri Guterres, "Gazze'de, BM yardımına ulaşmaya çalışan insanlara yönelik bir katliam daha yaşandı. Son derece vahşi bir eylem. En güçlü şekilde kınıyorum" diyerek, İsrail'in yardım almaya çalışan sivillere yönelik saldırılarını kınadı.Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte Gazze'de 19 kişi açlıktan yaşamını yitirdiğini belirtti.Gözden Kaçmasınİsrail, Yemen'in Hudeyde Limanı'na saldırdıHaberi görüntüleFİLİSTİNLİLER SÜRGÜN EMRİ VERİLEN BÖLGEDEN AYRILMAK ZORUNDA KALDIÖte yandan İsrail ordusunun dün Deyr el-Belah'ın geniş bir bölgesi için "sürgün emri" çıkarmasının ardından bölgedeki Filistinliler gece boyunca güvenli yer arayışıyla diğer bölgelere yöneldi. İsrail ordusunun Gazze kentinde insani yardım bekleyen Filistinlileri hedef alması sonucu 5 kişi öldü.Gazze Şeridi'nin kuzeyinde de İsrail ordusuna ait insansız hava araçlarının Cibaliya bölgesinde düzenlediği 2 saldırıda 5 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail savaş uçaklarının Gazze kentindeki Nasr Caddesinde bir evi hedef alması sonucu 1 Filistinli yaşamını yitirdi.Kentin Rimal Mahallesinde bulunan belediye parkı yakınında yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bölgede bir anaokulunu bombalaması sonucu bir çocuk yaralandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İsrail Saldırıları#Gazze Soykırımı#Deir El-Belah

687e216fc231c13bd86eee84.jpg

687e1b6ac231c13bd86eee3d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt