• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İstanbul'da bayram tatili dönüşünde helikopterli denetim

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan İstanbul'da bayram tatili dönüşünde helikopterli denetim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı İstanbul'da bayram tatili dönüşünde helikopterli denetim
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

DHAOluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2025 19:53Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışına çıkan vatandaşların dönüş yolculuğu başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğü ekipleri helikopterle denetim yaptı. Denetimlerde özellikle Çamlıca Gişeleri ile Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda yoğunluk yaşandığı görüldü.
Haberin DevamıKurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, tatilini şehir dışında geçirenlerin İstanbul'a dönüş yolculuğu başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube ekipleri, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde kent genelindeki trafik yoğunluğunu havadan denetledi. Denetimlerde özellikle Çamlıca Gişeleri ile Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda yoğunluk yaşandığı görüldü. Helikopter kamerasıyla tespit edilen trafik kuralı ihlalleri, yerde görev yapan trafik ekiplerine bildirildi ve sürücülere cezai işlem uygulandı. Genel olarak Avrupa Yakası'nda trafiğin akıcı olduğu gözlenirken, Anadolu Yakası'nda ise şehir girişlerinde yoğunluk oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:#Kurban Bayramı#Kurban Bayramı Tatili#Dönüş Trafiği

684711723e0daf2b535a2702.jpg

684711723e0daf2b535a2702.jpg

684711723e0daf2b535a26ff.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt