• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İstanbul'da feci kaza! 4 yaşındaki Elif Yörük hayatını kaybetti

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 94

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan İstanbul'da feci kaza! 4 yaşındaki Elif Yörük hayatını kaybetti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 94 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı İstanbul'da feci kaza! 4 yaşındaki Elif Yörük hayatını kaybetti
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2025 11:14Sultanbeyli’de sokakta oyun oynarken yere düşen 4 yaşındaki Elif Yörük hafif ticari araç çarptı. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, sürücü gözaltına alındı.
Haberin DevamıOlay, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi Melik Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta oyun oynayan 4 yaşındaki Elif Yörük, koşarken dengesini kaybederek yere düştü. Bu sırada sokaktan geçen hafif ticari araç çocuğu ezdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Küçük çocuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, araç sürücüsü gözaltına alındı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.Hasan Çetinkaya isimli bir vatandaş, “Ben hasta yatıyordum, talihsiz bir kaza olmuş. Allah kalanlarımıza sabır versin. Çocuklar koşarken, öbürü de düşmüş. Düştüğü yerden kaldırsınlar diye beni beklerken araba üzerinden geçmiş. Orada vefat etmiş” dedi.Gözden Kaçmasın5 yaşındaki Metehan'ın kahreden ölümüHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Sultanbeyli#İstanbul#Kaza

6822ff60266c88ff61090094.jpg

681c64a37f24b016864e9d30.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri