• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Jose Mourinho 4-2'lik yenilgi sonrası geleceği hakkında konuştu: 'Başkanımız bana güveniyor'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Jose Mourinho 4-2'lik yenilgi sonrası geleceği hakkında konuştu: 'Başkanımız bana güveniyor' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Jose Mourinho 4-2'lik yenilgi sonrası geleceği hakkında konuştu: 'Başkanımız bana güveniyor'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2025 22:34Süper Lig'de Hatayspor'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıFenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Hatayspor'a 4-2 yenildikleri maçın ardından konuştu.İşte Jose Mourinho'nun açıklamaları;Aslında bugün iki tane maç vardı. Biri 11-11 olan kısım, diğeri 11-10 olan kısım. 11-11'de öne geçtik ve pozisyonlarımız vardı. Rakibin pozisyonu yoktu.Gözden KaçmasınGenç kalecinin şanssızlığı pahalıya patladı: Fenerbahçe tarihinde bir ilk!Haberi görüntüleİKİNCİ YARI ZORDU11-10'a olunca oyun farklı bir pozisyon aldı. İkinci yarı bizim için zordu. Öne geçecek pozisyonları bulduk ama kalecimizin yaptığı hata ile maçı kaybettik.'FENERBAHÇE'DE KALACAK MISINIZ?' SORUSUNA YANITBaşkanımız bana güveniyor, bunu daha önce televizyonda da söyledi. Kendisi bu konuda gayet netti. Eğer düşüncesinde bir değişiklik olduysa da bu bana söylenmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Mourinho#Süper Lig

6834c22d3e0daf2b5359d953.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2025 22:34Süper Lig'de Hatayspor'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıFenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Hatayspor'a 4-2 yenildikleri maçın ardından konuştu.İşte Jose Mourinho'nun açıklamaları;Aslında bugün iki tane maç vardı. Biri 11-11 olan kısım, diğeri 11-10 olan kısım. 11-11'de öne geçtik ve pozisyonlarımız vardı. Rakibin pozisyonu yoktu.Gözden KaçmasınGenç kalecinin şanssızlığı pahalıya patladı: Fenerbahçe tarihinde bir ilk!Haberi görüntüleİKİNCİ YARI ZORDU11-10'a olunca oyun farklı bir pozisyon aldı. İkinci yarı bizim için zordu. Öne geçecek pozisyonları bulduk ama kalecimizin yaptığı hata ile maçı kaybettik.'FENERBAHÇE'DE KALACAK MISINIZ?' SORUSUNA YANITBaşkanımız bana güveniyor, bunu daha önce televizyonda da söyledi. Kendisi bu konuda gayet netti. Eğer düşüncesinde bir değişiklik olduysa da bu bana söylenmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Mourinho#Süper Lig

6834c02f6303d2d39dad430e.jpg

Geri
Üst Alt