Neith
Vip Üye
İtibar:
Aslında bu devirde hızlı tüketim söz konusu. Yani kaçıp kovalama seramonisi biraz daha eski zamanların ya da bugün hala eski tarzda yaşamak isteyenlerin felsefesi diyebiliriz. Ne kadar inkar edersek edelim aslında bu felsefenin temelinde ego tatmini yatıyor. Kaçan kadın güzelliğini, vazgeçilmezliğini önce kendine, sonra da çevresine kanıtlamak istiyor belki de.. ''Hey, bakın görün. Ben yeryüzündeki en güzel kadınım!''
Peki ya erkek neden kovalıyor? İşte burada da ''kimse bana hayır diyemez!'' dürtümüz devreye giriyor. Çünkü reddedilmek en büyük korkumuz insan olarak. Bu süreçteki erkeğin en büyük hedefi de, o hayır cevabını evete döndürmek. Hadi itiraf edelim. Çoğu zaman da o hayır nihayetinde evet olmuştur.
Peki ya erkek neden kovalıyor? İşte burada da ''kimse bana hayır diyemez!'' dürtümüz devreye giriyor. Çünkü reddedilmek en büyük korkumuz insan olarak. Bu süreçteki erkeğin en büyük hedefi de, o hayır cevabını evete döndürmek. Hadi itiraf edelim. Çoğu zaman da o hayır nihayetinde evet olmuştur.