• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Karikatüristlerden vefa örneği

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Karikatüristlerden vefa örneği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 59 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Karikatüristlerden vefa örneği
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği, 70 ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayınlanan Arap Kadri karikatürleri film oldu.
Haberin DevamıTekin Aral’ın ölüm yıldönümü olan 19 Nisan’da (bugün) vizyona giren “Arap Kadri” filminin galası önceki akşam Etiler Alkent’teki ING Cinecity’de yapıldı. Filmin oyuncularının hazır bulunduğu gala gecesine ünlü karikatüristler Hasan Kaçan, Ergün Gündüz, Behiç Pek, Suat Özkan, Yılmaz Okumuş ve Varol Yaşaroğlu da katıldı.

Gösterim öncesi soruları yanıtlayan başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan, “Tekin Aral ve Latif Demirci’nin emeğiyle, lezzetle okuduğumuz naif karakterlerin sinemaya aktarılınca nasıl olacağını görmek istedik. Biraz da yeni kuşağın bu karakterleri tanımasını istedik” dedi.Diğer başrol oyuncusu Zeynep Çamcı da “Beni Ahmet Abi arayıp ‘Gelip bu filmde kızım olur musun?’ diye sordu. Çok mutlu oldum. Karikatürlerle büyüdüm. Bugün komedi oyunculuğu yapabiliyorsam bu dergiler sayesindedir” diye konuştu. Haberin DevamıBugünden itibaren sinemalarda Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’n yazdığı, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk’un oturduğu “Arap Kadri” filminde Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Eda Özel ve Yaşar Karakulak rol alıyor. Bugün vizyona giren film, şehir yaşantısına uyum sağlayamayan, ormanda Tarzan’ın kurduğu düzene de çomak sokan Arap Kadri’nin hikâyesini anlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Arap Kadri#Latif Demirci#Ahmet Mümtaz Taylan

66225f4de4579334e3150cd5.jpg

Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği, 70 ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayınlanan Arap Kadri karikatürleri film oldu.
Haberin DevamıTekin Aral’ın ölüm yıldönümü olan 19 Nisan’da (bugün) vizyona giren “Arap Kadri” filminin galası önceki akşam Etiler Alkent’teki ING Cinecity’de yapıldı. Filmin oyuncularının hazır bulunduğu gala gecesine ünlü karikatüristler Hasan Kaçan, Ergün Gündüz, Behiç Pek, Suat Özkan, Yılmaz Okumuş ve Varol Yaşaroğlu da katıldı.

Gösterim öncesi soruları yanıtlayan başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan, “Tekin Aral ve Latif Demirci’nin emeğiyle, lezzetle okuduğumuz naif karakterlerin sinemaya aktarılınca nasıl olacağını görmek istedik. Biraz da yeni kuşağın bu karakterleri tanımasını istedik” dedi.Diğer başrol oyuncusu Zeynep Çamcı da “Beni Ahmet Abi arayıp ‘Gelip bu filmde kızım olur musun?’ diye sordu. Çok mutlu oldum. Karikatürlerle büyüdüm. Bugün komedi oyunculuğu yapabiliyorsam bu dergiler sayesindedir” diye konuştu. Haberin DevamıBugünden itibaren sinemalarda Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’n yazdığı, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk’un oturduğu “Arap Kadri” filminde Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Eda Özel ve Yaşar Karakulak rol alıyor. Bugün vizyona giren film, şehir yaşantısına uyum sağlayamayan, ormanda Tarzan’ın kurduğu düzene de çomak sokan Arap Kadri’nin hikâyesini anlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Arap Kadri#Latif Demirci#Ahmet Mümtaz Taylan

5ab25bac7af5072354118519.jpg