VenLy
IF Üyesi
İtibar:

Kasım ayında ilişkiler ve sözleşmeler ön planda görünüyor. Önemli kararlar alabilirsiniz. 3 Kasım civarı Mars Plüton karşıt açısı iletişimde sorunları ve tartışmaları gösterebilir. 4 Kasım itibarıyla Mars, ev, emlak ve ailenizle ilgili alana geçiyor. Taşınma, yer değişikliği, emlak alım satım ve kiralama gibi gündemleriniz olabilir. Borç, kredi, alım satım, ameliyatlarla ilgili bir girişim planlıyorsanız 26 Kasım öncesinde yapmanızda yarar var, zira sonrasında Merkür geri harekette olacak. Eski bir borç, atlanan bir ödeme ortaya çıkabilir, eskiden olmanız gereken ertelediğiniz bir operasyon ya da tedavi gündeme gelebilir. Venüs 11 Kasım’da Oğlak burcuna geçiyor. Eğitim, yurt dışı bağlantılı konular, hukuki alanlarda size destek verecek.16 Kasım’da burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay'da Uranüs başrolde, sürpriz gündemler oluşabilir, daha önce yapmadığınız bir şeyi deneyebilir, yaşayabilirsiniz. Kendinize ve hayata farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Önemli bir değişim söz konusu, stresi yönetmeniz gerekebilir. 19 Kasım’da Plüton, Kova burcuna geçerek yaklaşık yirmi yıl sürecek önemli bir dönemi başlatıyor. Kariyer, iş, statü gibi hayatınızın en önemli noktalarında büyük değişimler yaşayabilirsiniz.