VenLy
IF Üyesi
İtibar:

Kasım ayında maddi konular, alım satım ve harcamalar ön planda görünüyor. 3 Kasım civarında yönetici gezegeniniz Mars’ın sert kontağı bazı problemleri göstermekte. Ayın ilk günleri aceleci olmayın ve kendi alanınızda kalmaya çalışın. Özellikle ev, emlak, arsa ve ailevi konular stres yaratabilir. 4 Kasım itibarıyla hobileriniz, aşk ve çocuklarla ilgili hareketli günler başlıyor. Keyif aldığınız şeylere efor harcayabilirsiniz, örneğin spora başlayabilirsiniz. Bu ay eğitim, medya, yurt dışı seyahatler, hukuki alanda önemli bir girişim planlıyorsanız 26 Kasım öncesinde yapmanızda fayda var, çünkü Merkür bu alanlarda geri harekette olacak. Seyahatlerde, belgelerde, eğitim ve sınavlarda bazı aksilikler olabilir. Programınızı önceden yapın. 16 Kasım’daki Dolunay civarında harcamalara dikkat, beklenmedik maddi gündemler oluşabilir. Kazançlarınız artıyor ancak yatırımlarda risk almayın. Bu ay kariyer ve iş konularında avantajlısınız; iş görüşmeleri, yeni projeler gündeme gelebilir, üstlerinizle ilişkiniz güçlenebilir. 19 Kasım’da Plüton Kova burcuna geçiş yapıyor ve hayatınızda değişim ve dönüşüm, sosyal çevre ve arkadaşlar alanınıza geçiyor. Önümüzdeki yirmi sene arkadaşlık, ilişkiler, çevreniz, çocuklar gibi alanlarda büyük değişimler yaşayabilirsiniz.