Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray'a duygusal veda! Florya'da...

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray'a duygusal veda! Florya'da... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray'a duygusal veda! Florya'da...
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 01:02Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Florya'daki son gününde takım arkadaşlarıyla vedalaştığı anları paylaştı.
Haberin DevamıA Milli Takım'ın İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a ve Florya'ya veda ettiği görüntüleri duygusal bir mesajla paylaştı.Milli futbolcu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:Ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyordum; ama Lizbon’a gitmeden önceki son günümü evimde geçirmek, Florya’da birlikte büyüdüğüm insanları görmek, onların dualarını ve iyi dileklerini alarak çıkmak istedim yeni yoluma…Benimle beraber olan herkese bir kez daha teşekkür ederim.Galatasaray için sayısız fedakârlık yapan, ailelerinden çok bizleri gören, Florya’nın gizli kahramanları…Sizin hakkınızı ödeyemem, hepinizin üzerimde ayrı ayrı emeği var; sizi çok seviyorum.Kendinize iyi bakınGalatasaray da Kerem'in Florya'daki son gününe ait videoyu Youtube kanalında Katıl üyelerine özel yayınladı.Ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyordum; ama Lizbon’a gitmeden önceki son günümü evimde geçirmek, Florya’da birlikte büyüdüğüm insanları görmek, onların dualarını ve iyi dileklerini alarak çıkmak istedim yeni yoluma…

Benimle beraber olan herkese bir kez daha teşekkür… pic.twitter.com/J7iF9hS49u— Kerem Aktürkoğlu (@keremakturkoglu) September 10, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Kerem Aktürkoğlu#Florya

66e0c1f081033b9ea3d7813f.jpg