• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Kerem Aktürkoğlu'ndan veda gibi sözler

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Kerem Aktürkoğlu'ndan veda gibi sözler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 59 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Kerem Aktürkoğlu'ndan veda gibi sözler
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluk kutlamalarında bir açıklama yaptı.
Haberin DevamıSüper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve Rams Park'ta taraftarıyla birlikte kutlayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu açıklamalar yaptı.Çok özel bir şampiyonluk olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "İkinci şampiyonluğum çok özel çok anlamlı benim için. Çok duygusal anlar yaşadım ben de umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar. Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" dedi.Gözden KaçmasınGalatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarından kameralara yansımayanlarHaberi görüntüleGözden KaçmasınErden Timur: Anamızın ak sütü kadar helal, bir gün anlaşılacakHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Kerem Aktürkoğlu#Süper Lig

6654fe98915f25a90a65306d.jpg

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluk kutlamalarında bir açıklama yaptı.
Haberin DevamıSüper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve Rams Park'ta taraftarıyla birlikte kutlayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu açıklamalar yaptı.Çok özel bir şampiyonluk olduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "İkinci şampiyonluğum çok özel çok anlamlı benim için. Çok duygusal anlar yaşadım ben de umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar. Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" dedi.Gözden KaçmasınGalatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarından kameralara yansımayanlarHaberi görüntüleGözden KaçmasınErden Timur: Anamızın ak sütü kadar helal, bir gün anlaşılacakHaberi görüntüle

665512a8915f25a90a653143.jpg

6654faee915f25a90a653063.jpg