• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Kılıçdaroğlu’ndan iki suç duyurusu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 13

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Kılıçdaroğlu’ndan iki suç duyurusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Kılıçdaroğlu’ndan iki suç duyurusu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

ANKARAOluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 07:00Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Nevşin Mengü ve akademisyen Emrah Gülsunar hakkında “hakaret”, “iftira” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Haberin DevamıCHP’nin 38. Kurultayı’nda bazı delegelere para verildiği iddialarıyla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve Kılıçdaroğlu’nu mağdur sıfatıyla ifade vermeye davet etmişti. Ancak Kılıçdaroğlu gitmeyeceğini açıklamıştı. Nevşin Mengü de Kılıçdaroğlu’nun ifadeye gitmemesine ilişkin, “Benim Ankara’dan çok güvenilir kaynaklardan aldığım bilgi şu, savcı şu mesajı iletmiş, ‘Kemal Bey gelir ve ‘CHP’de yolsuzluk olabilir mi? Ben o zaman genel başkandım, kendi düzenlediğim kurultayda böyle bir şey olmamıştır’ derse bu dosyayı kapatırız’ demiş savcı. Ancak Kılıçdaroğlu yine de ifade vermeye gitmemiş” iddiasında bulunmuştu. Emrah Gülsunar da bu paylaşımı alıntılayarak “Yüzüne tükürülmelidir” demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#CHP#Kemal Kılıçdaroğlu#Nevşin Mengü

6838e03f800566f0ba3e58c8.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt