- Katılım
- 6 Mar 2023
- Mesajlar
- 719
- Tepkime puanı
- 30
- Puanları
- 28
İtibar:

MALZEMELER
- Karabiber(1 Silme Çay Kaşığı)
- Tuz(1 Çay Kaşığı)
- Krema(1 Adet (Paket))
- Kırmızı Toz Biber(1 Çay Kaşığı)
- Soğan(0.5 Adet)
- Ayçiçek Yağı(0.5 Çay Bardağı)
- Kuzu Kuşbaşı Eti(500 Gra
Kremalı Kavurma Tarifi
Kavurmanın en lezzetli hali Kremalı Kavurma tarifimiz yayında…ADIM 1
Tencerede yağı ısıtalım. Kuşbaşı doğranmış etleri tencereye ekleyelim. Önce yüksek ateşte kavuralım.
ADIM 2
Et suyunu salınca ocağı kısalım ve kapağını kapatıp 30 dakika pişirelim.
ADIM 3
Etleri pişince ince kıyılmış soğanı ekleyelim. Kremayı ekleyelim.
ADIM 4
Kısık ateşte etler kremayı çekerken tuz, karabiber ve kırmızı toz biber ekleyelim.
ADIM 5
Krema kıvam alıp etle özleşince altını kapatıp sıcak sıcak servis edelim. Servis ederken maydanoz serpebilirsiniz.
Afiyet Olsun…