IFGT Duyurusu Kullanıcı adı değişim ve düzenlemeleri

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

IFGT Bilgi

IFGT Sistem
IFGT Puan
18
500x150.png

👤 Kullanıcı Adı (Nick) Değişimi Hakkında​

Merhaba Değerli IFGT Üyeleri;

Forum üzerinde kullanıcı adı değişimi veya düzenlemesi yapmak isteyen üyelerimizin, taleplerini yalnızca bu konu altından iletmeleri gerekmektedir. İşleyişin aksamaması adına lütfen aşağıdaki kuralları dikkatlice okuyunuz:

⚠️ Nick Değişim Kuralları​

• Süre Sınırı: Her kullanıcı, son kullanıcı adı değişim tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde yalnızca 1 defa değişim hakkına sahiptir.
  • Talep Yöntemi: Yalnızca bu konu altındaki talepler işleme alınacaktır. Özel mesaj (PM) veya diğer iletişim kanalları üzerinden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Kullanılabilirlik: Talep edilen yeni kullanıcı adının daha önce başka bir üye tarafından alınmamış olması gerekmektedir.
  • Pasif Nick Talepleri: Daha önce alınmış ancak kullanılmayan bir kullanıcı adını talep edebilmeniz için, o hesabın son 3 yıl içerisinde forumda hiçbir aktivite göstermemiş olması şarttır.
  • Geri Dönüş Yoktur: Değişim işlemi tamamlandıktan sonra "Eski nickimi geri almak istiyorum" şeklindeki talepler kabul edilmez. Tekrar değişim yapabilmek için 1 yıllık sürenin dolması beklenmelidir.
Not: Kullanıcı adı değişimleri tamamen yönetim inisiyatifindedir. Özel durumlarda yönetim, kuralları esnetme veya değişim yapmama hakkını saklı tutar.

📝 Başvuru Şablonu​

Taleplerinizin hızlı sonuçlanması için lütfen aşağıdaki şablonu kullanınız:

Eski Nick: [Mevcut Kullanıcı Adınız]

Yeni Nick: [Almak İstediğiniz Kullanıcı Adı]

Talep Nedeni: (Opsiyonel)

Örnek: "IF olan kullanıcı adımı IF-Global olarak değiştirmek istiyorum."

BurakCS

Sunucu Sahibi
IFGT Puan
3
Uygunsa Burak nickini almak istiyorum.

• Beğen