• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

La Casa De Papel’deki Helsinki: Atatürk için buradayım

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 39

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan La Casa De Papel’deki Helsinki: Atatürk için buradayım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı La Casa De Papel’deki Helsinki: Atatürk için buradayım
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2024 11:26Yönetmen Mehmet Ada Öztekin önceki gün Antalya’daki Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin açılış kokteylinde “Atatürk 1881-1919” filminin yapım sürecini anlattı.
Haberin DevamıYönetmen, projede yabancı oyuncuların da yer aldığına dikkati çekti:“‘La Casa De Papel’ dizisinden Helsinki karakteri ile tanıdığınız Darko Peric, John James, Lidija Kordić, Predrag Bjelac gibi önemli isimlerle çalıştık. Darko Peric ile ilk görüşme yaptığımda, ona ‘Atatürk’ü tanıyor musun? Hiç duydun mu, bilgin var mı?’ diye sordum. Darko da ‘Böyle bir soruyu hakaret addederim. Atatürk’ü çok iyi tanıyorum ve bu yüzden bu projenin içinde yer almak istiyorum. Atatürk için buradayım’ dedi.Yabancı oyuncuların her biri bizim talebimiz olmadan audition gönderip projede yer almak için büyük çaba sarfetti.” Mehmet Ada Öztekin, Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli’nin Yarbay Mustafa Kemal’in 57’nci Alay’a katılma sahnesinde hüngür hüngür ağladığını da açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:#La Casa De Papel#Darko Peric#John James

6740400cc8198272f9df73c6.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2024 11:26Yönetmen Mehmet Ada Öztekin önceki gün Antalya’daki Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin açılış kokteylinde “Atatürk 1881-1919” filminin yapım sürecini anlattı.
Haberin DevamıYönetmen, projede yabancı oyuncuların da yer aldığına dikkati çekti:“‘La Casa De Papel’ dizisinden Helsinki karakteri ile tanıdığınız Darko Peric, John James, Lidija Kordić, Predrag Bjelac gibi önemli isimlerle çalıştık. Darko Peric ile ilk görüşme yaptığımda, ona ‘Atatürk’ü tanıyor musun? Hiç duydun mu, bilgin var mı?’ diye sordum. Darko da ‘Böyle bir soruyu hakaret addederim. Atatürk’ü çok iyi tanıyorum ve bu yüzden bu projenin içinde yer almak istiyorum. Atatürk için buradayım’ dedi.Yabancı oyuncuların her biri bizim talebimiz olmadan audition gönderip projede yer almak için büyük çaba sarfetti.” Mehmet Ada Öztekin, Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli’nin Yarbay Mustafa Kemal’in 57’nci Alay’a katılma sahnesinde hüngür hüngür ağladığını da açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:#La Casa De Papel#Darko Peric#John James

67404013c8198272f9df73c8.jpg

Geri
Üst Alt