• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Leroy Sane'den gece yarısı üst üste Galatasaray paylaşımı: 'Parçalı forma için sabırsızlanıyorum!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Leroy Sane'den gece yarısı üst üste Galatasaray paylaşımı: 'Parçalı forma için sabırsızlanıyorum!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Leroy Sane'den gece yarısı üst üste Galatasaray paylaşımı: 'Parçalı forma için sabırsızlanıyorum!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2025 01:15Galatasay'ın Bayern Münih'ten bedelsiz olarak renklerine bağladığı Leroy Sane, yaptığı paylaşımla taraftara mesaj gönderdi.
Haberin DevamıGalatasaray'ın İstanbul'a getirip imza attırdığı Leroy Sane, dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.Kişisel sosyal medya hesabından sarı - kırmızılı forma ile bir fotoğraf paylaşan Alman yıldız, "Parçalı formayı giyeceğim için çok mutluyum, başlamak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşmek üzere" notunu düştü.Söz konusu bu paylaşımının ardından bir paylaşım daha yapan Sane, bu sefer Galatasaray'ın gönderisini alıntılayarak "Galatasaray mutluluktur!" ifadelerini kullandı. İşte Leroy Sane'nin paylaşımları;Leroy Sane'nin paylaşımı👇 https://t.co/8ywh9gV5Ub— Spor Arena (@sporarena) June 12, 2025 Leroy Sane, Galatasaray paylaşımlarına devam ediyor. https://t.co/A8f6CgZZud— Spor Arena (@sporarena) June 12, 2025 30 HAZİRANA KADAR BAYERN MUNIHHaberin Devamı29 yaşındaki kanat oyuncusu, Bayern Münih ile sözleşmesinin sona ereceği tarih olan 30 Haziran 2025'e kadar Kulüpler Dünya Kupası'nda forma giyecek. Daha sonra ise sarı - kırmızılı takıma katılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Leroy Sane#Süper Lig

684b516e1f20a2984e65e7b5.jpg

Geri
Üst Alt