• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Ligin yeni kralı Osimhen!

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Ligin yeni kralı Osimhen! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 51 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Ligin yeni kralı Osimhen!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2025 07:00Hat-trick yapan Osimhen, toplamda 20 gole ulaşıp ligin zirvesine çıktı.
Haberin DevamıPiatek’i (18) geride bırakan Osimhen ayrıca G.Saray’da ilk, kariyerinde ise 3. kez bir maçta 3 gol atmayı başardı.G.Saraylı Victor Osimhen, Antalya karşısında hat-trick yaparken bu sezon ligde 20 gole ulaştı. 26 yaşındaki yıldız, Başakşehirli Piątek’i geçip gol krallığı yarışında zirveye çıktı.Gözden KaçmasınGalatasaray - Antalyaspor maçına Osimhen damga vurdu, gecenin kahramanı oldu! Adım adım kariyer rekoruna...Haberi görüntüleNijeryalı futbolcu ayrıca G.Saray’da ilk, kariyerinde 3. kez hat-trick yaptı. Osimhen daha önce Napoli’de Sassuolo’ya 2 kez 3’er gol atmayı başarmıştı.Ligde 22 maçta 24 golde pay sahibi olan Osimhen (20 gol, 4 asist), G.Saray’ın attığı son 24 golün yüzde 54’ünü kaydetti (13)22 lig maçında 20 gol atan Osimhen, kariyerinde maç başına en yüksek gol ortalaması yakaladığı sezonu yaşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Osimhen#Süper Lig

67d4ab633b16a0e28ddbb516.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2025 07:00Hat-trick yapan Osimhen, toplamda 20 gole ulaşıp ligin zirvesine çıktı.
Haberin DevamıPiatek’i (18) geride bırakan Osimhen ayrıca G.Saray’da ilk, kariyerinde ise 3. kez bir maçta 3 gol atmayı başardı.G.Saraylı Victor Osimhen, Antalya karşısında hat-trick yaparken bu sezon ligde 20 gole ulaştı. 26 yaşındaki yıldız, Başakşehirli Piątek’i geçip gol krallığı yarışında zirveye çıktı.Gözden KaçmasınGalatasaray - Antalyaspor maçına Osimhen damga vurdu, gecenin kahramanı oldu! Adım adım kariyer rekoruna...Haberi görüntüleNijeryalı futbolcu ayrıca G.Saray’da ilk, kariyerinde 3. kez hat-trick yaptı. Osimhen daha önce Napoli’de Sassuolo’ya 2 kez 3’er gol atmayı başarmıştı.Ligde 22 maçta 24 golde pay sahibi olan Osimhen (20 gol, 4 asist), G.Saray’ın attığı son 24 golün yüzde 54’ünü kaydetti (13)22 lig maçında 20 gol atan Osimhen, kariyerinde maç başına en yüksek gol ortalaması yakaladığı sezonu yaşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Osimhen#Süper Lig

67d480523b16a0e28ddbb3c6.jpg