• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Madonna'dan Papa'ya çağrı: Gazze'ye gidin

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 12

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Madonna'dan Papa'ya çağrı: Gazze'ye gidin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Madonna'dan Papa'ya çağrı: Gazze'ye gidin
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
İHAOluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2025 14:02Dünyaca ünlü ABD’li sanatçı Madonna, Gazze’de yaşananlara dikkat çekmek için Papa 14’üncü Leo’ya seslenerek, "Gazze'de çatışmaların ortasında kalan masum çocukları kurtarmak için ellerinden geleni yapmalarını istemek olduğunu düşünüyorum" dedi.
Haberin DevamıDünyaca ünlü ABD’li sanatçı Madonna, Gazze’de yaşanan insani krize ilişkin Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo’ya seslendi. 7 Grammy sahibi olan ünlü şarkıcı, Papa 14’üncü Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu.Madonna, sosyal medya hesabından "Çok geç olmadan ışığını çocuklar içi getir. Bir anne olarak onların acı çekmesini izlemeye dayanamıyorum. Dünyanın çocukları hepimize aittir. Gazze'ye girişine engel olunmayacak tek kişi sizsiniz. Masum çocukları kurtarmak için insani yardım kapılarının tamamen açılması gerekiyor" yazılı mesajını "Siyaset değişim getirmez yalnızca farkındalık getirir. Bugün Rocco’nun doğum günü. Bir anne olarak ona verebileceğim en güzel hediye, herkesten Gazze'de çatışmaların ortasında kalan masum çocukları kurtarmak için ellerinden geleni yapmalarını istemek olduğunu düşünüyorum. Kimseyi suçlamıyorum veya taraf tutmuyorum. Herkes acı çekiyor. Sadece bu çocukların açlıktan ölmemeleri için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yardım etmek istiyorsanız" ifadeleriyle paylaştı.Gözden KaçmasınPakistan'dan dünyayı dehşete düşürecek tehdit: Yarısını bizimle yok ederizHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Madonna#Papa#Gazze

689b1f424a4c425bee9dc00d.jpg

689b0cca4a4c425bee9dbf7b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri