Mario Lemina İstanbul'a geldi! 'Evime geri döndüm'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Mario Lemina İstanbul'a geldi! 'Evime geri döndüm' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Mario Lemina İstanbul'a geldi! 'Evime geri döndüm'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2025 07:00Transferde hızlanan Galatasaray, bombaları üst üste patlatıyor.
Haberin DevamıGalatasaray’ın Ahmed Kutucu ve Alvaro Morata’dan sonraki 3. transferi Mario Lemina, dün İstanbul’a geldi. İngiltere’nin Wolverhampton takımından 2.5 milyon Euro’ya alınan Gabonlu orta saha oyuncusu, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1.5+1 yıllık sözleşme imzalayacak.Gözden KaçmasınGalatasaray'ın yeni yıldızı Alvaro Morata için olay kehanet: Bunu yaparsa benim için asla sürpriz olmaz!Haberi görüntüle2019-20 sezonunda da sarı kırmızılı formayı giyen Lemina, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, “2020’de buradan ayrılırken ‘Bu hikaye bitmedi’ demiştim. Hikayeyi tamamlamanın zamanı geldi. Evime döndüğüm için çok mutluyum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazetehaberleri#Galatasaray#Mario Lemina

67a3eaa7fe5501e77d86ab19.jpg

Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2025 07:00Transferde hızlanan Galatasaray, bombaları üst üste patlatıyor.
Haberin DevamıGalatasaray’ın Ahmed Kutucu ve Alvaro Morata’dan sonraki 3. transferi Mario Lemina, dün İstanbul’a geldi. İngiltere’nin Wolverhampton takımından 2.5 milyon Euro’ya alınan Gabonlu orta saha oyuncusu, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1.5+1 yıllık sözleşme imzalayacak.Gözden KaçmasınGalatasaray'ın yeni yıldızı Alvaro Morata için olay kehanet: Bunu yaparsa benim için asla sürpriz olmaz!Haberi görüntüle2019-20 sezonunda da sarı kırmızılı formayı giyen Lemina, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, “2020’de buradan ayrılırken ‘Bu hikaye bitmedi’ demiştim. Hikayeyi tamamlamanın zamanı geldi. Evime döndüğüm için çok mutluyum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazetehaberleri#Galatasaray#Mario Lemina

67a3924c4663e88b315130c7.jpg