• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

MasterChef 2025 yarışmacısı Ayten'in yürek burkan hayat hikayesi

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 16

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan MasterChef 2025 yarışmacısı Ayten'in yürek burkan hayat hikayesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı MasterChef 2025 yarışmacısı Ayten'in yürek burkan hayat hikayesi
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

IFGT Vip üye
IFGT Puan
30
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2025 12:44MasterChef 2025 yarışmacılarından Ayten, hem jüriyi hem izleyicileri derinden etkileyen hayat hikayesiyle gündeme geldi. Eşini bir trafik kazasında kaybeden Ayten, yaşadığı zorlukları ve güçlü duruşunu yarışma sırasında paylaştı.
Haberin DevamıAyten, küçük yaşlardan itibaren mücadeleyle geçen hayatını, “10 yaşından beri savaşıyorum. Her düştüğümde ayağa kalktım.” sözleriyle anlattı.En çok yankı uyandıran ise eşinin vefatından sonra yaşadığı süreçti. Ayten, “Hala evimin geçimini her şeyimi kendim ödüyorum. Eşimin tarafının durumu iyi ama bir delik lira bize yardımı olmadı. Sonra oğlum işe girdi. Oğlumla beraberiz. Her düşen kadının ayağa kalkmasını istiyorum ben. Eşim öldükten 20 gün sonra kiram geldi, elektriğim geldi, suyum geldi. Bana dediler ki kocan ölmüş ne işin var buraya işe geldin. Dedim ki elektrik su faturasını siz mi ödeyeceksiniz. Ben o evden çıkmazsam bir daha çıkamam.” sözleriyle yaşadıklarını dile getirdi.

Ayten’in hikayesi MasterChef stüdyosunda duygu dolu anlara neden oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Masterchef#Masterchef Ayten#Hayat Hikayesi

689b0e5fb454d3d714e727dc.jpg