• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara barıştı... Fotoğraf geldi!

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 44

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara barıştı... Fotoğraf geldi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara barıştı... Fotoğraf geldi!
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2024 10:24Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara’nın geçen ay boşanacakları iddia edilmişti.
Haberin DevamıNara temmuz ayında, “Mauro’dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemlerim nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı.

Hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnızım” ifadelerini kullanmıştı.Icardi geçen gün ise Galatasaray-Alanyaspor maçının ardından özel uçakla Arjantin’e gitti.Futbolcu, sosyal medya hesabından Nara ve kızı ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak barıştıklarını duyurdu.Çiftin, ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdiği öğrenildi. Icardi ve Nara, İstanbul’da yeni bir başlangıç yapacaklarını da ilan etti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Mauro Icardi#Wanda Nara#Galatasaray

6708d2983b739a10fdbbab88.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2024 10:24Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara’nın geçen ay boşanacakları iddia edilmişti.
Haberin DevamıNara temmuz ayında, “Mauro’dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemlerim nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı.

Hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnızım” ifadelerini kullanmıştı.Icardi geçen gün ise Galatasaray-Alanyaspor maçının ardından özel uçakla Arjantin’e gitti.Futbolcu, sosyal medya hesabından Nara ve kızı ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak barıştıklarını duyurdu.Çiftin, ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdiği öğrenildi. Icardi ve Nara, İstanbul’da yeni bir başlangıç yapacaklarını da ilan etti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Mauro Icardi#Wanda Nara#Galatasaray

6708d2a43b739a10fdbbab8a.jpg

Geri
Üst Alt