• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Mehmet Aslantuğ: 3 yılda 42 bin kilometre yaptım

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 136

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Mehmet Aslantuğ: 3 yılda 42 bin kilometre yaptım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 136 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Mehmet Aslantuğ: 3 yılda 42 bin kilometre yaptım
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Deniz BOYdboy@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2024 10:19Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ önceki gün Cihangir’de bisikletiyle objektife yansıdı.
Haberin DevamıDostlarıyla buluşmaya giden ünlü oyuncu, artık ulaşım için bisiklet kullandığını söyledi:“İstanbul’un şehir olarak bisiklet türü ulaşıma daha çok alan açması lazım. Üç yılda iki bisikletimle toplam 42 bin kilometre yaptım. Büyük kasların çalışıyor, kondisyonun artıyor. Arabam garajda duruyor, sete bisikletle gittiğim de oldu.”Son seçimlerde milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Aslantuğ “Benimki simgesel tavırdı” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Mehmet Aslantuğ#Cihangir#İstanbul

6716007eb05f583a2900dd8c.jpg

Deniz BOYdboy@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2024 10:19Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ önceki gün Cihangir’de bisikletiyle objektife yansıdı.
Haberin DevamıDostlarıyla buluşmaya giden ünlü oyuncu, artık ulaşım için bisiklet kullandığını söyledi:“İstanbul’un şehir olarak bisiklet türü ulaşıma daha çok alan açması lazım. Üç yılda iki bisikletimle toplam 42 bin kilometre yaptım. Büyük kasların çalışıyor, kondisyonun artıyor. Arabam garajda duruyor, sete bisikletle gittiğim de oldu.”Son seçimlerde milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Aslantuğ “Benimki simgesel tavırdı” dedi.

60743ac54e3fe10c844d797f.jpg

67160087b05f583a2900dd8f.jpg

Geri
Üst Alt