• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Meltem Kaptan: Adile Naşit'in gülüşünü 2 hafta çalıştım

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Meltem Kaptan: Adile Naşit'in gülüşünü 2 hafta çalıştım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Meltem Kaptan: Adile Naşit'in gülüşünü 2 hafta çalıştım
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2025 08:23Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Adile Naşit’in hayatını konu alan BKM imzalı “Adile”nin çekimleri sürüyor. Filmin yönetmeni Çağan Irmak ve usta sanatçıya hayat veren Meltem Kaptan sette soruları yanıtladı.
Haberin DevamıBU MASALCI TONTON BİR TEYZENİN FİLMİ DEĞİL

Yönetmen Çağan Irmak, filmin klasik bir biyografi olmadığını vurguladı: “Bu, masalcı tonton bir teyzenin filmi değil. Hiçbir zaman böyle bir niyetimiz olmadı. Adile Naşit’in hayatının bütün keskin virajlarını, tiyatro ve sinema yolculuğunu, iniş çıkışlarını ve özel hayatını etik sınırlar içinde anlattığımız bir film olacak. Bu, onun bizi var eden çocukluğumuza dair hatırasına bir saygı niteliğinde. Seyirciyi üzmek, ağlatmak gibi bir niyetimiz yok.”ONUN MEŞHUR SAHNELERİNİ DENEDİM
Adile Naşit’e benzerliğiyle dikkat çeken Meltem Kaptan role hazırlık sürecinden bahsetti: “Senaryo geldiğinde önce içime oturması gerekiyordu. Sonra hemen onun meşhur sahnelerini denedim, gülüşünü çalıştım, videolar çektim. Sadece gülüşü için iki hafta çalıştım. Çünkü o nefes almadan gülüyor. O kadar ona ait bir gülüş ki, onunla meşhur olması çok doğal. Onun ses tonu da benimkinden daha yüksek. Hepsini yakalamaya çalıştım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Adile Naşit#Meltem Kaptan#Çağan Irmak

682eb4ce473d20017eff3e85.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2025 08:23Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Adile Naşit’in hayatını konu alan BKM imzalı “Adile”nin çekimleri sürüyor. Filmin yönetmeni Çağan Irmak ve usta sanatçıya hayat veren Meltem Kaptan sette soruları yanıtladı.
Haberin DevamıBU MASALCI TONTON BİR TEYZENİN FİLMİ DEĞİL

Yönetmen Çağan Irmak, filmin klasik bir biyografi olmadığını vurguladı: “Bu, masalcı tonton bir teyzenin filmi değil. Hiçbir zaman böyle bir niyetimiz olmadı. Adile Naşit’in hayatının bütün keskin virajlarını, tiyatro ve sinema yolculuğunu, iniş çıkışlarını ve özel hayatını etik sınırlar içinde anlattığımız bir film olacak. Bu, onun bizi var eden çocukluğumuza dair hatırasına bir saygı niteliğinde. Seyirciyi üzmek, ağlatmak gibi bir niyetimiz yok.”ONUN MEŞHUR SAHNELERİNİ DENEDİM
Adile Naşit’e benzerliğiyle dikkat çeken Meltem Kaptan role hazırlık sürecinden bahsetti: “Senaryo geldiğinde önce içime oturması gerekiyordu. Sonra hemen onun meşhur sahnelerini denedim, gülüşünü çalıştım, videolar çektim. Sadece gülüşü için iki hafta çalıştım. Çünkü o nefes almadan gülüyor. O kadar ona ait bir gülüş ki, onunla meşhur olması çok doğal. Onun ses tonu da benimkinden daha yüksek. Hepsini yakalamaya çalıştım.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Adile Naşit#Meltem Kaptan#Çağan Irmak

682eb4d4473d20017eff3e87.jpg