• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Meral Akşener: Böyle gerilime ne gerek var

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde IF Editör - Buğra Eviner tarafından oluşturulan Meral Akşener: Böyle gerilime ne gerek var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 172 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Meral Akşener: Böyle gerilime ne gerek var
Konbuyu başlatan IF Editör - Buğra Eviner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IF Editör - Buğra Eviner

IF Editör - Buğra Eviner

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editör

İtibar:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eskiden siyasi rekabetin nezaket ortamında olduğunu ancak artık unutulduğunu belirterek, "Eğer yeniden canlandırabilirsek, Türkiye gerçekten demokrasi ile tanışır. Böyle gerilime ne gerek var" dedi.
Haberin DevamıİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde merkezde Şadırvan Park'ta faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, partisinin Niğde Belediye başkan adayı Naim Osman Erem'e destek istedi. Esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, açıklamalarda bulundu. Emeklilere ve seçmene yönelik konuşan Akşener, "Şimdi siz emeklileri hatırlamaları lazım. Ben esnaf esnaf gezerek bunu hatırlattım. Şimdi bu seçimlerde sizler iki kulağınızı elinize alıp düşünürseniz, bakın görün sizin karşınızda hazır ol vaziyetine geçerler. Siz bu yerel seçimlerde bir ceza kesin. Ondan sonra iktidar olmak, iktidarda kalmak için bütün partiler burada hazır ol vaziyetinde duracaklar.Haberin DevamıBakın, buraya benden başka gelen yok. Yapılacak olan yerel seçimlere gidilirken, projeler üzerinden, vizyon ve hizmet üzerinden rekabetin olması lazım. Şuculuk, buculuk üzerinden yedik birbirimizi. Eskiden ANAP ve DYP kavgası vardı. O zamanlar böyle cenk gibi değil, nezaket ortamında oluyordu. Şimdi gelirsen esnafa, esnafın karşısına geçersin esnaf sana sıkıntısını anlatır ve 'Sizler şunları demiştiniz ama yapmadınız, ben DYP'ye değil ANAP’a oy vereceğim' derdi. Seçmen velinimetti. Dolayısıyla bizler bunu unuttuk. Eğer yeniden canlandırabilirsek Türkiye gerçekten demokrasi ile tanışır. Böyle gerilime ne gerek var” dedi.Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından kara yolu ile Aksaray’a geçti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Meral Akşener#Secim2024#Seçim

65f19edb4b24eab738de8028.jpg

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eskiden siyasi rekabetin nezaket ortamında olduğunu ancak artık unutulduğunu belirterek, "Eğer yeniden canlandırabilirsek, Türkiye gerçekten demokrasi ile tanışır. Böyle gerilime ne gerek var" dedi.
Haberin DevamıİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde merkezde Şadırvan Park'ta faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, partisinin Niğde Belediye başkan adayı Naim Osman Erem'e destek istedi. Esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, açıklamalarda bulundu. Emeklilere ve seçmene yönelik konuşan Akşener, "Şimdi siz emeklileri hatırlamaları lazım. Ben esnaf esnaf gezerek bunu hatırlattım. Şimdi bu seçimlerde sizler iki kulağınızı elinize alıp düşünürseniz, bakın görün sizin karşınızda hazır ol vaziyetine geçerler. Siz bu yerel seçimlerde bir ceza kesin. Ondan sonra iktidar olmak, iktidarda kalmak için bütün partiler burada hazır ol vaziyetinde duracaklar.Haberin DevamıBakın, buraya benden başka gelen yok. Yapılacak olan yerel seçimlere gidilirken, projeler üzerinden, vizyon ve hizmet üzerinden rekabetin olması lazım. Şuculuk, buculuk üzerinden yedik birbirimizi. Eskiden ANAP ve DYP kavgası vardı. O zamanlar böyle cenk gibi değil, nezaket ortamında oluyordu. Şimdi gelirsen esnafa, esnafın karşısına geçersin esnaf sana sıkıntısını anlatır ve 'Sizler şunları demiştiniz ama yapmadınız, ben DYP'ye değil ANAP’a oy vereceğim' derdi. Seçmen velinimetti. Dolayısıyla bizler bunu unuttuk. Eğer yeniden canlandırabilirsek Türkiye gerçekten demokrasi ile tanışır. Böyle gerilime ne gerek var” dedi.Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından kara yolu ile Aksaray’a geçti.

65f19ef94b24eab738de802d.jpg

65f19ef94b24eab738de802b.jpg