• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

MHP lideri Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nun yeni eğitim yılı açılışına katıldı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 5

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan MHP lideri Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nun yeni eğitim yılı açılışına katıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı MHP lideri Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nun yeni eğitim yılı açılışına katıldı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Kübra SONKAYA-Muhammet BAYRAM/ANKARA,(DHA)Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2025 15:39MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 22'nci dönem eğitim ve öğretim yılı açılış törenine katıldı.
Haberin DevamıMHP Genel Merkezi'ndeki eğitim ve öğretim yılının açılışı Bahçeli'nin katıldığı törenle gerçekleşti. Programda; genel başkan yardımcıları, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve milletvekilleri de yer aldı.20 ilden öğrencilerin katıldığı programın açılışında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, "Dünyayı ve insanlığı tanımlamak, kucaklamak ve yorumlamak için milliyetçi aydınlara ve yetişen gençlere büyük görev düşüyor. Siyaseti, milletin huzur ve refahının teminine yönelik politikalar geliştirme yolu olarak görüyoruz. Türk milleti, yaratıcılığını önleyen prangalardan kurtulduğunda yeniden küresel bir güç olmasının önünde hiçbir engel yoktur" diye konuştu.Haberin DevamıBahçeli, açılışın ardından eğitim programına katılanları selamladı. Bahçeli, salı günkü Meclis grup toplantısına ilişkin, "Türkiye'nin iç ve dış meselelerine ilişkin genel değerlendirmeleri yapacağız" dedi.
Gözden Kaçmasınİsrail'in alıkoyduğu 36 Türk aktivist Türkiye'ye getirildiHaberi görüntüleGözden KaçmasınGazze'de ateşkes planı için hazırlıklar başladı: İsrail ordusuna talimatHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#MHP#Devlet Bahçeli#Siyaset Ve Liderlik Okulu

68e115584525e3f33ca4f06f.jpg

68e115d64525e3f33ca4f07d.jpg

68e115d64525e3f33ca4f083.jpg

68e115d64525e3f33ca4f085.jpg

68e115d64525e3f33ca4f077.jpg

68e0e8374525e3f33ca4ef0b.jpg

68e0aae6dc6b8ba56cbf1d77.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri