• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

MHP’li Feti Yıldız Özer’in avukatını ağırladı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 38

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan MHP’li Feti Yıldız Özer’in avukatını ağırladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı MHP’li Feti Yıldız Özer’in avukatını ağırladı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Umut ERDEMuerdem@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2025 07:00MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, tutuklu CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in avukatı Hasan Sınar’ı ağırladı.
Haberin DevamıSınar, sosyal medya hesabından Yıldız’la fotoğrafını paylaşarak şunları kaydetti:

“Bugün Ankara’da değerli meslek büyüğüm, MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yıldız’ı ziyaret ettim ve kendisine yeni çıkan kitabımı takdim ettim. Sayın Yıldız hukukçu kimliğiyle özellikle son dönemde evrensel hukuka ve adil yargılanma hakkına ilişkin çok önemli tespitleri ile ülkemizde ‘makul çoğunluğun’ sesi olarak, siyaset iklimindeki kutuplaşmanın ve irrasyonalitenin aşılmasına değerli katkıları ile ön plana çıkıyor. Sayın Başkan’a gerek nazik misafirperverliği gerekse gündemdeki yargısal süreçlere ilişkin çok kıymetli tespit ve değerlendirmeleri için teşekkür ediyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#MHP#Feti Yıldız#CHP

688be85e7c4e2c8aafa6a9ff.jpg

667a4f532361d3e28f8ea78d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri