• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Haber Microsoft, ChatGPT ile Rakiplerinden Bir Adım Öne Geçiyor!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet Dünyasından Haberler kategorisinde 𝕏 tarafından oluşturulan Microsoft, ChatGPT ile Rakiplerinden Bir Adım Öne Geçiyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 134 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet Dünyasından Haberler
Konu Başlığı Microsoft, ChatGPT ile Rakiplerinden Bir Adım Öne Geçiyor!
Konbuyu başlatan 𝕏
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝕏

𝕏

Teknik Sorumlu
IF - TeknikAdmin

İtibar:

OpenAI, ChatGPT robotunu herkese açık bir şekilde satışa sunarken, Microsoft ise özel olarak kurumların ihtiyaçlarına yönelik olarak optimize edilmiş bir ChatGPT versiyonunu pazarlamaya hazırlanıyor.

Microsoft, ChatGPT ile Rakiplerinden Bir Adım Öne Geçiyor!

Microsoft, OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun başarısı sayesinde büyük bir mutluluk yaşıyor. ChatGPT altyapısını Bing ve Edge gibi ürünlerine hızlıca entegre eden şirket, artık bu teknolojiden gelir elde etmeye hazırlanıyor.

İşletmeler İçin Özelleştirilmiş ChatGPT Versiyonu

Microsoft, işletmelerin farklı ihtiyaçlarına göre optimize edilmiş ve güvenliğin ön planda olduğu özel bir ChatGPT versiyonunu satışa sunacağını duyurdu. Bu özel versiyon, izole sunucularda barındırılacak ve eğitilecek, böylece herhangi bir veri sızıntısı yaşanmayacak.

Yıllardır OpenAI teknolojilerini veri sızdırmayacak şekilde izole sunucularda eğiten Microsoft, bu çalışmanın meyvelerini toplamaya başlıyor. Özel ChatGPT versiyonu, normal versiyonunun 10 katı daha pahalı bir fiyata piyasaya sürülecek.

post_1683195843_28188501004098.jpg

Microsoft ve OpenAI İşbirliğiyle Gizlilik Ön Planda

OpenAI, herkese açık ChatGPT versiyonunu sunarken, Microsoft da gizliliğe önem veren kurumlara özel ChatGPT versiyonunu sağlayacak. Bu sayede her iki durumda da ChatGPT gelir getirmeye devam edecek.

Samsung çalışanlarının geçtiğimiz günlerde ChatGPT robotuna şirkete ait bazı verileri sunarak cevaplar almaya çalışması, ticari sırların gizliliği konusundaki sorunları gözler önüne sermişti. Microsoft, bu noktada kurumlara önemli bir alternatif sunarak, gizlilik konusundaki endişeleri gidermeye yönelik adımlar atıyor.

Microsoft'un ChatGPT ile Rakiplerinden Ayrışması

Microsoft'un ChatGPT teknolojisini işletmeler için özel versiyonlarla sunması, şirketin rakiplerinden bir adım öne geçmesine olanak sağlıyor. Bu başarılı yapay zeka sohbet robotu sayesinde, Microsoft hem gizlilik konusunda güvenilir bir alternatif sunuyor, hem de teknolojik üstünlüğünü daha da pekiştiriyor.