• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Musk, X'teki erişim sorununa dair bilgi verdi: 'Sunucu odalarında uyuyorum'

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 34

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Musk, X'teki erişim sorununa dair bilgi verdi: 'Sunucu odalarında uyuyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Musk, X'teki erişim sorununa dair bilgi verdi: 'Sunucu odalarında uyuyorum'
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

DHAOluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2025 11:03Elon Musk, X'te yaşanan erişim sorunlarına ilişkin açıklama yaptı. Sistemlerin beklenen yedekleme işlevini yerine getiremediğini belirten Musk, sorunun tekrar etmemesi için operasyonel iyileştirmelerin şart olduğunu kaydetti.
Haberin DevamıX'in sahibi Elon Musk, platformda son dönemde yaşanan sorunları değerlendirdi. Bir kullanıcının erişim sıkıntısına ilişkin yorumuna yanıt veren Musk, sorunun çözümü için elinden gelen her şeyi yaptığını bildirdi.Platforma dair haberler paylaşan bir hesap, “X'te kesintiler yaşanıyor. Bu durum, X'in kiraladığı Oregon’daki veri merkezinde çıkan yangınla ilgili olabilir” değerlendirmesini yaptı.Bu paylaşıma yanıt veren Musk, sistemi geliştirmeleri gerektiğinin farkında olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:"Yeniden 7/24 işteyim, konferans odalarında, sunucu odalarında ve fabrika alanlarında uyuyorum. X/xAI ve Tesla'ya (artı gelecek hafta yapılacak Starship fırlatması) son derece odaklanmam gerekiyor, çünkü kritik teknolojiler devreye giriyor. Bu hafta yaşanan X erişim sorunlarının da gösterdiği gibi, büyük operasyonel iyileştirmelere ihtiyaç var. Yedekleme sistemlerinin devreye girmesi gerekirdi ama çalışmadı."Gözden KaçmasınX'te (Twitter'da) sorun mu var, neden yavaş? Twitter çöktü mü? 24 Mayıs X hata tespit raporu 2025!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Elon Musk#X#Erişim Sorunu

6832d1bd7a35d387a0958297.jpg

6831be9c7a35d387a09580bd.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt