• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Nilperi Şahinkaya ile Fırat Çelik kavga mı etti?

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Nilperi Şahinkaya ile Fırat Çelik kavga mı etti? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nilperi Şahinkaya ile Fırat Çelik kavga mı etti?
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Behlül AYDINbaydin@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2025 07:00“Gelin Takımı 2” ekibi son set gününde basın mensuplarını ağırladı.
Haberin DevamıSeda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek ve Nilperi Şahinkaya, çekimlerde yaşadıkları talihsiz kazaları anlattı. Seda Bakan, “Başımıza gelmeyen kalmadı. Şebnem’in kafası benim burnuma çarptı. Gözlerimi açtığımda ambulanstaydım” dedi.

Ecem Erkek başından geçenleri “Gece denize girdim, ne soktuysa parmaklarım kopacak sandım. Önce ambulansa, sonra hastaneye!” diye anlattı. Nilperi Şahinkaya da “Saçımı yaptırırken üç kez fön makinesi yandı” diyerek güldü. Fırat’la hemen barıştıkNilperi Şahinkaya, mahkemelik olduğu Burak Deniz’in yaş gününü kutladığı için sette rol arkadaşı Fırat Çelik’le kavga edip bardak fırlattığı iddiasına yanıt verdi:Haberin Devamı“Tabii ki öyle şeyler olmadı. Biz onunla komşuyuz ve yakın arkadaşız. Bambaşka bir meseleden dolayı konuşurken bir anlaşmazlık oldu. Tartıştık, sonra hemen barıştık.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Nilperi Şahinkaya#Fırat Çelik#Gelin Takımı

686822dd2257bca96c038c78.jpg

Behlül AYDINbaydin@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2025 07:00“Gelin Takımı 2” ekibi son set gününde basın mensuplarını ağırladı.
Haberin DevamıSeda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek ve Nilperi Şahinkaya, çekimlerde yaşadıkları talihsiz kazaları anlattı. Seda Bakan, “Başımıza gelmeyen kalmadı. Şebnem’in kafası benim burnuma çarptı. Gözlerimi açtığımda ambulanstaydım” dedi.

Ecem Erkek başından geçenleri “Gece denize girdim, ne soktuysa parmaklarım kopacak sandım. Önce ambulansa, sonra hastaneye!” diye anlattı. Nilperi Şahinkaya da “Saçımı yaptırırken üç kez fön makinesi yandı” diyerek güldü. Fırat’la hemen barıştıkNilperi Şahinkaya, mahkemelik olduğu Burak Deniz’in yaş gününü kutladığı için sette rol arkadaşı Fırat Çelik’le kavga edip bardak fırlattığı iddiasına yanıt verdi:Haberin Devamı“Tabii ki öyle şeyler olmadı. Biz onunla komşuyuz ve yakın arkadaşız. Bambaşka bir meseleden dolayı konuşurken bir anlaşmazlık oldu. Tartıştık, sonra hemen barıştık.”

5b3e17b8537a00194cb9a58f.jpg

686822d12257bca96c038c76.jpg

Geri
Üst Alt