• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Nur Sarı’ya Turnike’ye çıktı, şansı açıldı

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 77

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Nur Sarı’ya Turnike’ye çıktı, şansı açıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nur Sarı’ya Turnike’ye çıktı, şansı açıldı
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Kanal D’nin sevilen yarışması “Turnike”, Nur Sarı’ya uğur getirdi.
Haberin Devamı2022 Miss Model of Turkey ikincisi ve 2023 Avrupa Güzeli Nur Sarı, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu “Turnike”de hosteslik yapmaya başladıktan sonra dizi ve film yapımcılarının dikkatini çekmeyi başardı.

Oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen Sarı, “Hayalim başarılı bir oyuncu ve televizyon sunucusu olmak. Hedeflerime emin adımlarla ilerliyorum. Şu anda oyunculuk ve diksiyon eğitimi alıyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Turnike#2022 Miss Model Of Turkey#Mehmet Ali Erbil

669379381706cf2dc931d369.jpg

Kanal D’nin sevilen yarışması “Turnike”, Nur Sarı’ya uğur getirdi.
Haberin Devamı2022 Miss Model of Turkey ikincisi ve 2023 Avrupa Güzeli Nur Sarı, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu “Turnike”de hosteslik yapmaya başladıktan sonra dizi ve film yapımcılarının dikkatini çekmeyi başardı.

Oyunculuk teklifleri aldığını söyleyen Sarı, “Hayalim başarılı bir oyuncu ve televizyon sunucusu olmak. Hedeflerime emin adımlarla ilerliyorum. Şu anda oyunculuk ve diksiyon eğitimi alıyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Turnike#2022 Miss Model Of Turkey#Mehmet Ali Erbil

669379471706cf2dc931d36b.jpg

Geri
Üst Alt