Öldüren yumruğa 13.5 yıl istendi

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 25

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Öldüren yumruğa 13.5 yıl istendi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Öldüren yumruğa 13.5 yıl istendi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Aziz Özenazizozen@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2025 07:00İstanbul’da yaşayan Muhammed Can Uçan (30) ile Fenerbahçeli eski futbolcu Joshua King’in şoförü ve bacanağı Murat Adkovayçin (46) arasında önceye dayalı küfürleşmeden kaynaklı sorun bulunuyordu.
Haberin Devamı28 Eylül 2023 tarihinde Murat Adkovayçin kullandığı araç ile Muhammed Can Uçan’ın Ümraniye’de oturduğu binanın önüne gitti. Uçan, aracın yanına giderek Adkovayçin’in boynuna yumruk attı. Adkovayçin aldığı darbenin etkisiyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve 3 gün sonra hayatını kaybetti. Adli tıp raporunda, Adkovayçin’in büyük damar hastalığı (anevrizma) bulunduğu ve aldığı yumruğun etkisiyle efor ve stresin tetiklendiği, aort yırtılmasına bağlı kanama sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi. Raporda, olay ile ölüm arasında tıbben illiyet bağı bulunduğu belirtildi. ‘KALP RAHATSIZLIĞI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM’Şüpheli Muhammed Can Uçan ifadesinde, aralarındaki kırgınlığı tatlıya bağlamak için Murat Adkovayçin’in yanına gittiğini söyledi. Adkovayçin’in tavır ve hareketlerinden çekindiğini söyleyen Uçan, “Üzerime doğru gelince çenesinden ittim. O sırada elimde bir cisim yoktu. Yaralama kastım yoktu, kalp rahatsızlığı olduğunu bilmiyordum” dedi. İddianamede şüpheli Muhammed Can Uçan’ın, ‘kasten yaralama’ ve ‘silahla kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma’ suçlarından toplamda 8.5 yıldan 13.5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Ümraniye#Adli Tıp Raporu

67f1b637f44eecccc99fe931.jpg

5b1fac578f1ed723a46ae5e2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri