• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Onuralp Bitim, Fenerbahçe Beko'da! Sezon sonuna kadar kiralık gönderildi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde just be you tarafından oluşturulan Onuralp Bitim, Fenerbahçe Beko'da! Sezon sonuna kadar kiralık gönderildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Onuralp Bitim, Fenerbahçe Beko'da! Sezon sonuna kadar kiralık gönderildi
Konbuyu başlatan just be you
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan just be you

just be you

Altın Üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2024 13:12Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, son olarak NBA takımlarından Chicago Bulls forması giyen 25 yaşındaki Onuralp Bitim ile 2027-28 sezonunun sonuna dek anlaşmaya vardı. Milli basketbolcu bu sezonun sonuna kadar Bayern Münih'e kiralandı.
Haberin DevamıSarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ülke basketbolunun en önemli yeteneklerinden biri olarak kabul edilen ve son olarak NBA takımlarından Chicago Bulls forması giyen Onuralp Bitim ile 2027-28 sezonunun sonuna dek anlaşmaya vardı. Oyuncumuz, anlaşma kapsamında 2024-25 sezonunu THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden Almanya temsilcisi Bayern Münih’te geçirecek." denildi.Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:"2023-24 sezonunu Chicago Bulls ve Gelişim Ligi ekiplerinden Windy City Bulls’da geçiren Onuralp, NBA'de forma giydiği 23 maçta 3.5 sayı ve 1.4 ribaund ortalamaları tuttururken, Gelişim Ligi’nde ise 22 maçta 14.2 sayı, 3.6 ribaund, 3.4 asist ortalamalarına ulaştı.İki ve üç numaralı pozisyonlarda forma giyebilen Onuralp, atletizmini yüksek enerjisiyle birleştiren önemli bir skorer olarak tanınıyor. Bu anlaşmanın kulübümüze ve Onuralp Bitim’e hayırlı olmasını diliyor, 2024-25 sezonunu Bayern Münih formasıyla kiralık olarak geçirecek oyuncumuza sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Fenerbahçe Beko#Onuralp Bitim

672de3db590b2dca53bc378d.jpg

Geri
Üst Alt