• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

“Oyunculuk ve müzik benim iki bacağım gibi, birini keserseniz yürüyemem”

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan “Oyunculuk ve müzik benim iki bacağım gibi, birini keserseniz yürüyemem” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 85 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı “Oyunculuk ve müzik benim iki bacağım gibi, birini keserseniz yürüyemem”
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, Radyo D’de Fatih Uslu’nun Stüdyo D canlı yayın konuğuydu.Altuğ programda, 3 yeni şarkı müjdesini verdi.
Haberin DevamıOyunculuk ve müzik kariyerini yıllardır bir arada yürüten Emre Altuğ, “Bunlar benim iki bacağım gibi bir tanesini keserseniz nasıl yürüyebilirim ki. İkisi de benim içim çok önemli. Ben akıl karıştırıyordum en başta oyuncu musun yoksa şarkıcı mısın diye soruyorlardı” ifadelerini kullandı.

Tiyatro mecrasının oyuncunun kendi yetiştirebildiği en önemli mecra olduğunu belirten Altuğ, “Yeni şeyler deneyerek kendini geliştirebilirsin. Televizyon müziğin stüdyosu, tiyatro da müziğin sahnesi gibi düşünün. Yeni jenerasyonun da anlaması gerekiyor, çalışmadan olmaz. İstemek, başarmanın yarısıdır cümlesi yanlış. Başarmanın hemen hemen tamamı sadece çalışmaktır. İstemek sadece çalışmanızı sağlar” diye konuştu.

Hayalleri hakkındaki soruyu cevaplayan Altuğ, “İleriye dönük hiçbir şey hayal etmedim. Yakın dönem için hayaller kurdum. Bir hedef koyup yürüme bende yok çünkü bende biten bir yol yok” dedi.

“Tatildeyim” bir evlilik hikâyesi…
Yeni şarkısı “Tatildeyim” için şarkıyı dinler dinlemez kafasında direkt yazın canlandığını aktaran Altuğ, “Şarkının tatildeyim bölümü direkt tatille alakalı değil. Aşık olan çocuk, gözlerine baktıkça tatilde gibi hissediyor. Aslında biraz evlilik hikâyesi” açıklamasında bulundu.
“Yapmadıklarım içimde kalmaz ama kötü yapıp içimde kalan projeler olur” diyen Altuğ, bu
sene üç tane yeni şarkı çıkaracağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Emre Altuğ#Radyo D#Fatih Uslu

665454332f53fc9232df9d04.jpg

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, Radyo D’de Fatih Uslu’nun Stüdyo D canlı yayın konuğuydu.Altuğ programda, 3 yeni şarkı müjdesini verdi.
Haberin DevamıOyunculuk ve müzik kariyerini yıllardır bir arada yürüten Emre Altuğ, “Bunlar benim iki bacağım gibi bir tanesini keserseniz nasıl yürüyebilirim ki. İkisi de benim içim çok önemli. Ben akıl karıştırıyordum en başta oyuncu musun yoksa şarkıcı mısın diye soruyorlardı” ifadelerini kullandı.

Tiyatro mecrasının oyuncunun kendi yetiştirebildiği en önemli mecra olduğunu belirten Altuğ, “Yeni şeyler deneyerek kendini geliştirebilirsin. Televizyon müziğin stüdyosu, tiyatro da müziğin sahnesi gibi düşünün. Yeni jenerasyonun da anlaması gerekiyor, çalışmadan olmaz. İstemek, başarmanın yarısıdır cümlesi yanlış. Başarmanın hemen hemen tamamı sadece çalışmaktır. İstemek sadece çalışmanızı sağlar” diye konuştu.

Hayalleri hakkındaki soruyu cevaplayan Altuğ, “İleriye dönük hiçbir şey hayal etmedim. Yakın dönem için hayaller kurdum. Bir hedef koyup yürüme bende yok çünkü bende biten bir yol yok” dedi.

“Tatildeyim” bir evlilik hikâyesi…
Yeni şarkısı “Tatildeyim” için şarkıyı dinler dinlemez kafasında direkt yazın canlandığını aktaran Altuğ, “Şarkının tatildeyim bölümü direkt tatille alakalı değil. Aşık olan çocuk, gözlerine baktıkça tatilde gibi hissediyor. Aslında biraz evlilik hikâyesi” açıklamasında bulundu.
“Yapmadıklarım içimde kalmaz ama kötü yapıp içimde kalan projeler olur” diyen Altuğ, bu
sene üç tane yeni şarkı çıkaracağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Emre Altuğ#Radyo D#Fatih Uslu

6654543f2f53fc9232df9d07.jpg