• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 58

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 58 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

OZAN Güven ve Şevket Çoruh, Sibel Arna’nın YouTube’da yayınlanan “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı programına konuk oldu.
Haberin DevamıOzan Güven, Şevket Çoruh hakkında şunları söyledi:“Baba Sahne’de sahneye çıkmasaydım, bir daha oyunculuk yapmazdım. Ruh halim ve o zamanki durumum buna çok el vermiyordu. Şevket ‘Hayır sahneye çıkacaksın, bu senin mesleğin’ demeseydi gerçekten oyunculuk yapmıyor olabilirdim şu an. Onun teşviki ve isteğiyle bu tiyatroya manevi borcumu ödemeye başladım. Ömrümün sonuna kadar ödemeye devam edeceğim. Cenazem de bu salondan kaldırılacak.”Çoruh ise “Dostluğumuz 30 yılı aştı. Her saniye görüşmesek de görüştüğümüz zaman kaldığımız yerden devam edebildiğimiz bir arkadaşlık bizim ki. Ozan’ın tiyatro sahnesinde yaptıkları ve yapacakları bizim için de çok heyecan verici bir durum. Çünkü nereden baksanız bu hayatta her şeyin bir yedeği vardır ama Ozan Güven’in yedeği yoktur” açıklamasını yaptı
Haberle ilgili daha fazlası:#Ozan Güven#Şevket Çoruh#Sibel Arna

668777f7fe4e8a6adcb3cb0c.jpg

Geri
Üst Alt