Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Özel’den Erdoğan’a özür yanıtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özel’den Erdoğan’a özür yanıtı

Sedh

Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2024 07:00CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İzmir temasları sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Haberin DevamıÖzel, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dilruba üzerinden sizden bir özür beklediğini ifade etti. Nasıl değerlendiri-yorsunuz?” sorusu üzerine, Erdoğan’ın açıklamalarını büyük bir üzüntüyle ve şaşkınlıkla izlediğini söy-ledi. Özel, İzmir’de sokak röportajındaki sözleri dolayısıyla tutuklanan ve tahliye edildikten sonra bir-likte fotoğraf verdiği Dilruba Kayserilioğlu konusunda şöyle devam etti:İFADELERİNİ SAHİPLENMİYORUM“Ben Aliağa Cezaevi’nde Dilruba’yla konuştum. ‘Bu sözlerin, siyasiler hazmeder, hazmetmek zorunda ama bir grup seçmeni, bir grup insanı üzmüş olabilir. Bunu telafi etmekte fayda var.’ Fuarda Dilruba ile görüştüğümde dedim ki ‘Bu ifadelerden üzüldüğünü söylemekte fayda var.’ Sayın Erdoğan diyor ki efendim, ‘Dilruba’nın ifadelerini sahipleniyor.’ Ben Dilruba’nın ifadelerini sahiplenmiyorum, tutuklanıp cezaevine konulmasını yanlış, ölçüsüz ve adaletsiz buluyorum.”Haberin DevamıÖzgür Özel, Dilruba Kayserilioğlu’nun açıklamalarının kendi takdiri olduğunu, bu sözlerden üzülmüş kim varsa Dilruba adına özür dilediğini ifade etti.O DA ÖZÜR DİLESİNÖzel, CHP seçmenini üzen çeşitli ifadeler dolayısıyla Erdoğan’dan da özür beklediğini dile getirdi: “Dilruba’nın kırdığı herkesten Dilruba adına özür diliyorum. Erdoğan da terörist dediği, çürük dediği, Gezi’ye katılanlara sürtük dediği için özür dilesin. Geçmişte birisi köşe yazmış ‘bidon kafa’ demiş. Birisi ‘göbeğini kaşıyan adam’ demiş. AK Parti’li seçmenden bu sözü söyleyenler adına özür diliyorum. Sayın Erdoğan da bir adım atsın ve o da CHP’lileri, AK Partili olmayanları üzen bütün ifadeleri için özür dile-sin. Ben üstüme düşeni yaptım. Şimdi sıra Sayın Erdoğan’da.”
Haberle ilgili daha fazlası:#CHP#Özgür Özel#Dilruba Kayserilioğlu

66e21259f92ef2a21d1c9137.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri