• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Özge Özacar: Festivaller vizyonumu genişletiyor

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Özge Özacar: Festivaller vizyonumu genişletiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Özge Özacar: Festivaller vizyonumu genişletiyor
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

ÖZGE Özacar, Elele dergisinin yaz sayısının kapak kızı oldu.
Haberin Devamı Özacar, geçen mayıs ayında düzenlenen 77. Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısında yer alması hakkında şunları söyledi:“İtalyan bir markanın davetlisi olarak ikinci kez Cannes deneyimi yaşadım. Dünyanın dört bir yanından birçok kişinin bir araya gelip tanışması ve yeni hikâyeler üretebilmek için fikir bildirmeleri beni, mesleğimin geleceğine dair de heyecanlandırıyor. Adana’da Altın Koza’ya, Antalya’da Altın Portakal’a muhakkak akredite oluyorum. Cannes’da otelime döndüğüm bir gece asansörde Emma Stone ve Willem Dafoe ile karşılaşıp ‘Poor Things’ (Zavallılar) filmi üzerine konuşabilmek, üretimlerine dair bende uyanan heyecanı paylaşmak yaşadığım harika anılarımdandı. Uluslararası film festivallerini kendim için vizyonumu genişletecek daha güçlü hedefler kurup motive edecek bir profesyonel deneyim alanı olarak görüyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Özge Özacar#77. Cannes Film Festivali#Oyuncu

66850da0c640790683cbd8d1.jpg