• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Özge Ulusoy: Yazlıkçılık kazanacak

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 99

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Özge Ulusoy: Yazlıkçılık kazanacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 99 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Özge Ulusoy: Yazlıkçılık kazanacak
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Özge Ulusoy önceki gün Nişantaşı City’s’te görüntülendi.
Haberin DevamıTatile eylül ayında çıkacağını söyleyen ünlü model, “Çekimler devam ediyor. Şu an ara ara tatil yapıyorum. Eylülde yurtdışı olacak. Biraz havalar serinlesin ve sakinleşsin diye bekliyorum. Eylül ayında da yurtiçinde de tatil yapacağım. Ailemin yazlığı var oraya gideceğim. Tatili çekirdek çitleyerek geçireceğim. Yazlıkçılık kazanacak” dedi.

Yunan Adaları’nın ucuz olmasına Ulusoy, “İnanılmaz fiyatlar duyuyorum ama gitmedim” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Özge Ulusoy#Nişantaşı#Yunanistan

669dfd1fb6572481729cf07d.jpg

Özge Ulusoy önceki gün Nişantaşı City’s’te görüntülendi.
Haberin DevamıTatile eylül ayında çıkacağını söyleyen ünlü model, “Çekimler devam ediyor. Şu an ara ara tatil yapıyorum. Eylülde yurtdışı olacak. Biraz havalar serinlesin ve sakinleşsin diye bekliyorum. Eylül ayında da yurtiçinde de tatil yapacağım. Ailemin yazlığı var oraya gideceğim. Tatili çekirdek çitleyerek geçireceğim. Yazlıkçılık kazanacak” dedi.

Yunan Adaları’nın ucuz olmasına Ulusoy, “İnanılmaz fiyatlar duyuyorum ama gitmedim” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Özge Ulusoy#Nişantaşı#Yunanistan

669dfd27b6572481729cf07f.jpg

Geri
Üst Alt