Özlem Savaş: Hayat 50’den sonra daha güzelmiş

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 19

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Özlem Savaş: Hayat 50’den sonra daha güzelmiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Özlem Savaş: Hayat 50’den sonra daha güzelmiş
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

IFGT Vip üye
IFGT Puan
30
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2025 08:37Özlem Savaş, yeni yayın döneminde seyirci karşısında olmak istediğini açıkladı.
Haberin Devamı“Yeni sezonda çok iyi projelerde yer almak istiyorum, artık zamanı geldi” diyen 55 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hayat 50 yaşından sonra daha güzelmiş. Ben çok genç yaşta şöhreti yakaladım. Büyülü dünya insanları değiştiriyor, beni de etkiledi, yalanım yok. Ama şimdi hayatta kazandığım bunca yıllık tecrübelerim beni artık yanıltmıyor, doğru adımlar atmamı sağlıyor.”Gözden KaçmasınYeşilçam oyuncularına yer verilmiyor Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Özlem Savaş#Özlem Savaş Kimdir#Özlem Savaş Son Hali

68982ff4de5ab3cb74722fad.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2025 08:37Özlem Savaş, yeni yayın döneminde seyirci karşısında olmak istediğini açıkladı.
Haberin Devamı“Yeni sezonda çok iyi projelerde yer almak istiyorum, artık zamanı geldi” diyen 55 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hayat 50 yaşından sonra daha güzelmiş. Ben çok genç yaşta şöhreti yakaladım. Büyülü dünya insanları değiştiriyor, beni de etkiledi, yalanım yok. Ama şimdi hayatta kazandığım bunca yıllık tecrübelerim beni artık yanıltmıyor, doğru adımlar atmamı sağlıyor.”Gözden KaçmasınYeşilçam oyuncularına yer verilmiyor Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Özlem Savaş#Özlem Savaş Kimdir#Özlem Savaş Son Hali

68982ffbde5ab3cb74722faf.jpg

66e13ab54f063a9b8326bbf6.jpg