• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman: 'Buraya şampiyon olmaya geldik'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman: 'Buraya şampiyon olmaya geldik' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman: 'Buraya şampiyon olmaya geldik'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'yu mağlup ederek Euroleague finaline çıktıkları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıEuroleague'de Fenerbahçe Beko'yu mağlup ederek finale yükselen Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Ergin Ataman'ın sözleri;51-50’den sonra harika savunma yaptık. Savunma gerçekten harikaydı. İyi savunma yaparsanız her maçı kazanırsınız. Bir maçımız daha var. Buraya kupa kazanmak için geldik, Fenerbahçe ile maça çıkmak için değil.Gözden KaçmasınPanathinaikos kazandı, Fenerbahçe Beko Euroleague'e yarı finalde veda ettiHaberi görüntüleFinal oynamaya gelmedikBir yarı final maçı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Çok iyi savunma yaptık. Wilbekin'e ikili sıkıştırmalar yaptık. Saras böyle durumlarda hep 5 kısaya dönüyor. Biz o anlarda alan savunmasına geçtik ki çok yapmadığımız bir şey. Oyuncularımı kutluyorum, 12 yıl sonra Final Four'da oynayıp bu kadar tecrübeli davranmak kolay değil. Biz buraya final oynamaya değil, şampiyon olmaya geldik. Bugün 4-5 bin Pana taraftarı vardı ama pazar günü burayı OAKA'ya çevireceğiz.Haberin DevamıBir Türk spor adamının finale yükselmesinden dolayı mutluluk yaşayan birçok vatandaşımız olduğunu biliyorum, hepsine teşekkür ediyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Panathinaikos#Ergin Ataman#Fenerbahçe

6650de0a5631c2d1bebf6203.jpg

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'yu mağlup ederek Euroleague finaline çıktıkları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıEuroleague'de Fenerbahçe Beko'yu mağlup ederek finale yükselen Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Ergin Ataman'ın sözleri;51-50’den sonra harika savunma yaptık. Savunma gerçekten harikaydı. İyi savunma yaparsanız her maçı kazanırsınız. Bir maçımız daha var. Buraya kupa kazanmak için geldik, Fenerbahçe ile maça çıkmak için değil.Gözden KaçmasınPanathinaikos kazandı, Fenerbahçe Beko Euroleague'e yarı finalde veda ettiHaberi görüntüleFinal oynamaya gelmedikBir yarı final maçı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Çok iyi savunma yaptık. Wilbekin'e ikili sıkıştırmalar yaptık. Saras böyle durumlarda hep 5 kısaya dönüyor. Biz o anlarda alan savunmasına geçtik ki çok yapmadığımız bir şey. Oyuncularımı kutluyorum, 12 yıl sonra Final Four'da oynayıp bu kadar tecrübeli davranmak kolay değil. Biz buraya final oynamaya değil, şampiyon olmaya geldik. Bugün 4-5 bin Pana taraftarı vardı ama pazar günü burayı OAKA'ya çevireceğiz.Haberin DevamıBir Türk spor adamının finale yükselmesinden dolayı mutluluk yaşayan birçok vatandaşımız olduğunu biliyorum, hepsine teşekkür ediyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Panathinaikos#Ergin Ataman#Fenerbahçe

6650d86e5631c2d1bebf61f7.jpg