• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Pazarda alışveriş yapan kadını hedef aldı, 'Görünce dayanamadım' dedi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Pazarda alışveriş yapan kadını hedef aldı, 'Görünce dayanamadım' dedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Pazarda alışveriş yapan kadını hedef aldı, 'Görünce dayanamadım' dedi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2025 10:13Adana'da bir marketin önünde bekleyen Kadri Ö. (44), bayram alışverişine çıkan Aysel Ş.'nin (42) ATM'den çekip çantasına koyduğu 14 bin 700 lirayı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, yakalanan şüpheli ifadesinde, "Paraları sayarken görünce dayanamayıp, çalmaya karar verdim" dedi.
Haberin DevamıOlay, 5 Haziran'da saat 19.00 sıralarında Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi’ndeki bir marketin önünde meydana geldi. Kurban Bayramı için alışverişe çıkan Aysel Ş., ATM'den çektiği 14 bin 700 lirayı saydıktan sonra çantasına koydu.Bu sırada sokaktaki kalabalığın arasında dolaşan Kadri Ö., kadının saydığı parayı gördü. Çevreyi kontrol eden Kadri Ö., yürüyen Aysel Ş.'nin peşinden gidip çantasının fermuarını açarak, parayı çaldı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.Haberin DevamıPARANIN 4 BİN LİRASI BULUNDUAlışveriş için girdiği bir mağazada parasının çalındığını fark eden Aysel Ş.'nin ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki ve güzergahtaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin adresini tespit etti. Polis ekipleri, evine yaptığı baskında Kadri Ö.'yü gözaltına aldı. Ekiplerin yaptığı aramada çalınan paranın 4 bin lirası ele geçirildi.TUTUKLANDIEmniyete götürülen Kadri Ö., sorgusunda, "Paraları sayarken görünce dayanamayıp, çalmaya karar verdim. Çaldığım parayla alışveriş yaptım. Pişmanım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kadri Ö., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Hırsızlık#Hırsız

6853b814800566f0ba3ec1cf.jpg

6853b87d800566f0ba3ec1d5.jpg

6853b87e800566f0ba3ec1e1.jpg

6853b87d800566f0ba3ec1df.jpg

6853b87d800566f0ba3ec1dd.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt