• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Pogba futbola geri döndü! Yeni takımı resmen belli oldu

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Pogba futbola geri döndü! Yeni takımı resmen belli oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Pogba futbola geri döndü! Yeni takımı resmen belli oldu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2025 19:37Fransız yıldız Paul Pogba, 2 senenin ardından futbola geri döndü. 32 yaşındaki yıldız futbolcu, Ligue 1 ekibiyle resmen imzaladı.
Haberin DevamıDoping cezası nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Paul Pogba'nun yeni takımı resmen belli oldu.2 YILLIK ANLAŞMALigue 1 ekibi Monaco, yaptığı paylaşımla Paul Pogba transferini resmen duyurdu.Monaco, Paul Pogba ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.Gözden Kaçmasın#TRANSFER#SÜPER LİGFenerbahçe'ye Jhon Duran sonrasında bir Kolombiyalı daha! İtalyanlar flaş gelişmeyi duyurduHürriyet.com.tr"SABIRSIZLANIYORUM"Fransız oyuncu ise imza sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Futbola geri dönebildiğim için çok mutluyum. Monaco formasıyla sahalara yeniden adım atmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Monaco#Paul Pogba#Transfer

68601a4bae11ba9b888c55c9.jpg

Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2025 19:37Fransız yıldız Paul Pogba, 2 senenin ardından futbola geri döndü. 32 yaşındaki yıldız futbolcu, Ligue 1 ekibiyle resmen imzaladı.
Haberin DevamıDoping cezası nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Paul Pogba'nun yeni takımı resmen belli oldu.2 YILLIK ANLAŞMALigue 1 ekibi Monaco, yaptığı paylaşımla Paul Pogba transferini resmen duyurdu.Monaco, Paul Pogba ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.Gözden Kaçmasın#TRANSFER#SÜPER LİGFenerbahçe'ye Jhon Duran sonrasında bir Kolombiyalı daha! İtalyanlar flaş gelişmeyi duyurduHürriyet.com.tr"SABIRSIZLANIYORUM"Fransız oyuncu ise imza sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Futbola geri dönebildiğim için çok mutluyum. Monaco formasıyla sahalara yeniden adım atmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Monaco#Paul Pogba#Transfer

685fe7d8e311d0f37f68a7ca.jpg

Geri
Üst Alt