• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Rafa Silva: Beşiktaş'a karşı oynamam transferde etkili oldu

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Rafa Silva: Beşiktaş'a karşı oynamam transferde etkili oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Rafa Silva: Beşiktaş'a karşı oynamam transferde etkili oldu
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Beşiktaş, daha önce anlaşma sağladığı ve İstanbul’a getirdiği Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 31 yaşındaki futbolcuya her sezon için 6 milyon Euro garanti ücret ödeneceği duyuruldu.
Haberin DevamıBenfica ile yollarını ayırdığı için bonservisi elinde olan Portekizli Rafa Silva’nın 3 yılda alacağı garanti para 18 milyon Euro’yu bulacak."HER ŞEYİMİ VERECEĞİM"Dün sağlık kontrolünden geçirilen Rafa Silva, Tüpraş Stadı’nı da gezerken, “Bu stadyumda oynayacağım, tüm taraftarları bir arada göreceğim için çok heyecanlıyım. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş için sahada her şeyimi vererek oynayacağım. Buraya şampiyonluk için geldim” dedi."FUTBOLU ÇOK İYİ BİLİYORLAR"Beşiktaş’a karşı daha önce forma giymesinin transferinde etkili olduğunun altını çizen Silva, "Benim için buna karar vermek çok kolaydı çünkü teklifi yaptıklarında burayı zaten tecrübe etmiştim. Atmosfer, taraftar bambaşkaydı. Resmen futbol için deli oluyorlar, futbolu çok iyi biliyorlar. İmzayı atmamın asıl sebeplerinden birisi de buydu" ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Beşiktaş#Rafa Silva

667db3c6801a4f1d216344a9.jpg