• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Rap'çi Blok3 konserlerini iptal etti

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 51

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Rap'çi Blok3 konserlerini iptal etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 51 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Rap'çi Blok3 konserlerini iptal etti
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2024 11:58Rap'çi Blok3, kadın cinayetlerine tepkisini konserlerini iptal ederek gösterdi.
Haberin DevamıBlok3, tüm biletleri günler öncesinden tükenen 11 Ekim Rotterdam ve 13 Ekim Volkswagen Arena konserlerini iptal ettiğini duyurdu:“Kariyerimi bir kadına şarkı yazarak başlattım. Ülkemde de sapkın olayların yaşanması çok ciddi derecede psikolojimi bozdu. Şükürler olsun ki ‘Anneniz sizin başınızın tacı, o ne derse desin siz onun kalbini sakın kırmayın’ diyen bir aile tarafından yetiştirildim. Benim kız kardeşim yok, maalesef daha doğarken onu kaybettik. Bu yüzden kız yeğenlerime fazla düşkünümdür. 11 Ekim’de Rotterdam ve 13 Ekim’de ilk albümüm ‘Obsesif’in Volkswagen Arena’da yapmayı planladığım lansman konserini iptal etmiş bulunmaktayım. (Biletler bitmiş, ilginiz için teşekkür ederim) Böyle bir dönemde eğlenmeyi kendime yakıştırmıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Blok3#Rap#Müzik

670645b1824fa615f43bc548.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2024 11:58Rap'çi Blok3, kadın cinayetlerine tepkisini konserlerini iptal ederek gösterdi.
Haberin DevamıBlok3, tüm biletleri günler öncesinden tükenen 11 Ekim Rotterdam ve 13 Ekim Volkswagen Arena konserlerini iptal ettiğini duyurdu:“Kariyerimi bir kadına şarkı yazarak başlattım. Ülkemde de sapkın olayların yaşanması çok ciddi derecede psikolojimi bozdu. Şükürler olsun ki ‘Anneniz sizin başınızın tacı, o ne derse desin siz onun kalbini sakın kırmayın’ diyen bir aile tarafından yetiştirildim. Benim kız kardeşim yok, maalesef daha doğarken onu kaybettik. Bu yüzden kız yeğenlerime fazla düşkünümdür. 11 Ekim’de Rotterdam ve 13 Ekim’de ilk albümüm ‘Obsesif’in Volkswagen Arena’da yapmayı planladığım lansman konserini iptal etmiş bulunmaktayım. (Biletler bitmiş, ilginiz için teşekkür ederim) Böyle bir dönemde eğlenmeyi kendime yakıştırmıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Blok3#Rap#Müzik

670645b9824fa615f43bc54a.jpg

Geri
Üst Alt