• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Sadettin Saran'dan şampiyonluk sözleri: 'Gurur duydum!'

• Konbuyu başlatan Barbie
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 68

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Voleybol kategorisinde Barbie tarafından oluşturulan Sadettin Saran'dan şampiyonluk sözleri: 'Gurur duydum!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Voleybol
Konu Başlığı Sadettin Saran'dan şampiyonluk sözleri: 'Gurur duydum!'
Konbuyu başlatan Barbie
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Barbie

Barbie

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
18
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2025 22:17Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Voleybolda kazanılan Şampiyonlar Kupası'nın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Şampiyonlar Kupası'nda Vakıfbank'ı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştıkları maçın hemen ardından açıklamalar yaptı. İşte Sadettin Saran'ın açıklamaları; "SONUNA KADAR GURUR DUYDUM""Burada sadece bir galibiyet yoktu. Fenerbahçelilerin inancı vardı. Başından sonuna kadar gurur duydum. Armanın hakkını, terleyerek fazlasıyla verdiler.Gözden KaçmasınVakıfbank 2-3 Fenerbahçe (AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası)Haberi görüntüle"DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARI"VakıfBank'ı da kutluyorum. Bugün dünyanın en iyi voleybolcuları buradaydı. Çok güzel bir maç oldu. Taraftarımız... Onlarsız olmazdı. Muhteşem bir gece oldu. E biraz da şansımız da vardı. "EN YUKARIYI HEDEFLİYORUZ"Biz en yukarıyı hedefliyoruz, sonuna kadar hep beraber gideceğiz. Takımı gördünüz , ruhu gördünüz. Müthiş bir inanç var ve bu sahaya yansıdı. Çok gurur duyuyorum."Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Sadettin Saran#Vakıfbank

68e6b8a7d727cf215138e351.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2025 22:17Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Voleybolda kazanılan Şampiyonlar Kupası'nın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıFenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Şampiyonlar Kupası'nda Vakıfbank'ı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştıkları maçın hemen ardından açıklamalar yaptı. İşte Sadettin Saran'ın açıklamaları; "SONUNA KADAR GURUR DUYDUM""Burada sadece bir galibiyet yoktu. Fenerbahçelilerin inancı vardı. Başından sonuna kadar gurur duydum. Armanın hakkını, terleyerek fazlasıyla verdiler.Gözden KaçmasınVakıfbank 2-3 Fenerbahçe (AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası)Haberi görüntüle"DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARI"VakıfBank'ı da kutluyorum. Bugün dünyanın en iyi voleybolcuları buradaydı. Çok güzel bir maç oldu. Taraftarımız... Onlarsız olmazdı. Muhteşem bir gece oldu. E biraz da şansımız da vardı. "EN YUKARIYI HEDEFLİYORUZ"Biz en yukarıyı hedefliyoruz, sonuna kadar hep beraber gideceğiz. Takımı gördünüz , ruhu gördünüz. Müthiş bir inanç var ve bu sahaya yansıdı. Çok gurur duyuyorum."Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Sadettin Saran#Vakıfbank

68e6b259d727cf215138e32a.jpg