• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Salih Bademci: Herkes tiyatro yapmasın

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 63

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Salih Bademci: Herkes tiyatro yapmasın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 63 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Salih Bademci: Herkes tiyatro yapmasın
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Aydınlıkevler’in oyuncuları Demet Akbağ, Burak Dakak, Salih Bademci ve Sinem Ünsal önceki gün basın mensuplarıyla 1 Temmuz’da Maslak Uniq’te gerçekleşecek 100’üncü oyun için bir araya geldi.
Haberin DevamıOyuncular, 100. oyun için mutlu olduklarını söyledi. Yıllar sonra “Aydınlıkevler” ile tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, “Çok özlemişim sahneyi. Bu sahnede olmanın keyfi hiçbir şeyde yok” açıklamasını yaptı.“Her oyuncu tiyatro sahnesinden geçmeli mi?” sorusuna ise Salih Bademci şu yanıtı verdi: “Hayır geçmemeli. Yeten geçmeli, yetmeyen geride kalıp seyirci olarak izleyebilir. İzleyici olarak başımızın üzerinde yerleri var. Herkes tiyatro yapmasın, ne olur. Herkes, her şeyi yapacak diye bir şey yok. Ben de her şeyi yapmıyorum, onlar da yapmasın.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Demet Akbağ#Salih Bademci#Sinem Ünsal

667b9da6a543cb0efad99a53.jpg

Aydınlıkevler’in oyuncuları Demet Akbağ, Burak Dakak, Salih Bademci ve Sinem Ünsal önceki gün basın mensuplarıyla 1 Temmuz’da Maslak Uniq’te gerçekleşecek 100’üncü oyun için bir araya geldi.
Haberin DevamıOyuncular, 100. oyun için mutlu olduklarını söyledi. Yıllar sonra “Aydınlıkevler” ile tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, “Çok özlemişim sahneyi. Bu sahnede olmanın keyfi hiçbir şeyde yok” açıklamasını yaptı.“Her oyuncu tiyatro sahnesinden geçmeli mi?” sorusuna ise Salih Bademci şu yanıtı verdi: “Hayır geçmemeli. Yeten geçmeli, yetmeyen geride kalıp seyirci olarak izleyebilir. İzleyici olarak başımızın üzerinde yerleri var. Herkes tiyatro yapmasın, ne olur. Herkes, her şeyi yapacak diye bir şey yok. Ben de her şeyi yapmıyorum, onlar da yapmasın.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Demet Akbağ#Salih Bademci#Sinem Ünsal

667b9db3a543cb0efad99a56.jpg

Geri
Üst Alt