• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Semih Erden: Aydın Örs antrenörlükte en üst nokta

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde just be you tarafından oluşturulan Semih Erden: Aydın Örs antrenörlükte en üst nokta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Semih Erden: Aydın Örs antrenörlükte en üst nokta
Konbuyu başlatan just be you
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan just be you

just be you

Altın Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2025 11:06Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Spor Festivali kapsamında, çok kısa süre önce basketbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan milli oyuncu Semih Erden gençlerle buluştu. Festival alanında düzenlenen panele katılan yıldız isim, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayarak, izleyenlerin kalbini kazandı.
Haberin DevamıÜlkemizi NBA’de de temsil eden, 12 Dev Adam’ın 2010 yılında elde ettiği Dünya İkinciliği’nde çok büyük rol oynayan Semih Erden, kariyeri boyunca çalıştığı teknik adamlar arasında Aydın Örs’ün yerinin farklı olduğunu ve efsane çalıştırıcıya basketbolun içindeki herkes gibi minnet borçlu olduğunu vurguladı. Aydın Örs’ün antrenörlükte en üst nokta olduğunu dile getiren Semih Erden, ardından da Panathinaikos antrenörü Ergin Ataman’ın geldiğini, başarılı ismin dışarıdan göründüğü gibi olmadığını ve harika bir insan olarak kendisini anlatabileceğini, başarılarıyla da Türk Basketbolu’nun gururu olduğunu söyledi.Ay-yıldızlı formayı giymenin onurunu her zaman yaşayacağını da aktaran milli basketbolcu, kulüp takımlarında ise özellikle Fenerbahçe’de oynadığı sezonları ve kulübün 100. yılında elde ettikleri şampiyonluğu hiç unutmayacağını söyledi.Haberin DevamıNBA’de boy göstermenin de kendisi için büyük bir hayal olduğunu ve bunu başardığı için gururlu olduğunu vurgulayan Semih Erden, “Orada Ray Allen ve Kevin Garnett gibi isimlerin çalışma azmi ve disiplinine gerçekten hayran olmuştum. Belki bugün olsa ben de biraz daha farklı davranırdım ama yine de elde ettiğim başarılarla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Kariyer adımlarını tırmanırken yaşadığı zorlukları da anlatarak gençlere çok önemli tavsiyelerde bulunan Semih Erden’e, keyifli sohbetin ardından Esenler Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bir plaket takdim edildi. Yıldız oyuncu basketbol sevdalısı gençlerin hatıra fotoğrafı isteklerini de geri çevirmeyerek, bol bol fotoğraf çektirip, imza dağıttı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Basketbol#Semih Erden#Aydın Örs

57bbf91967b0a930747c6900.jpg